Deco alert! 5 tips για να ανανεώσεις το υπνοδώματιό σου (vol.1)

Μικρές προσθήκες θα κάνουν super chic τον χώρο που περνάς ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σου!

Το φαντάζομαι! Έρχεται νέα σχολική (ή φοιτητική χρονιά) και μαζί με τα νέα βιβλία, τετράδια και ό,τι έχει να κάνει με γραφική ύλη, χρειάζεσαι και μια αλλαγή στο δωμάτιό σου. Βαρέθηκες, βρε παιδί μου, να κάθεσαι και να μελετάς στο ίδιο γραφείο, στον ίδιο και απαράλλαχτο χώρο.

Πώς να επιλέξεις το χρώμα που θα βάψεις το δωμάτιό σου

Δεν είσαι για πολλά-πολλά; Μη σκας!

Οι εποχές είναι δύσκολες και σε καταλαβαίνω. Μπορεί τώρα να μην έχεις ένα budget για μια ολική ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου, αλλά μη σκας.

Στην αγορά υπάρχουν πολύ οικονομικά διακοσμητικά, τα οποία μπορούν- πραγματικά- να μεταμορφώσουν το υπνοδωμάτιό σου.

https://www.instagram.com/p/CMa2bbnME4b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να αγοράσεις καινούριο γραφείο ή βιβλιοθήκη, ή να βάλεις τους γονείς σου να σου πάρουν εκείνο το φανταστικό κρεβάτι που αγόρασε η κολλητή σου. Όχι! Μικρές, τονωτικές αλλαγές θα κάνεις και θα σου τις εξηγήσω ευθύς αμέσως.

Οι κινήσεις-ματ για να αλλάξει όψη το δωμάτιό σου

#1 Πάρε έναν μακρόστενο, ολόσωμο καθρέφτη και βάλε τον σε σημείο που να «βλέπει» το κρεβάτι σου

Θα μπορείς εκεί να κοιτάζεσαι πριν από κάθε έξοδό σου, αλλά και να βγάζεις τέλειες ολόσωμες φωτογραφίες του εαυτού σου με τα καθημερινά σου outfits.

#2 Βάλε neon φωτισμό

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά φωτιστικά με disco vibes και σε neon εκδοχή. Κατά βάση θα βρεις φωτιστικά που αποτυπώνουν κάποια φράση, όπως «good vibes», «have a good day» και άλλα παρόμοια. Πίστεψέ το! Θα δώσουν μια νέα πνοή στο δωμάτιό σου!



#3 Βάλε ένα μικρό γλαστράκι

Πάνω στο γραφείο, δίπλα στην μπαλκονόπορτα ή στο παράθυρό σου μπορείς να βάλεις ένα cute γλαστράκι.

#4 Πάρε ένα… χουχουλιάρικο χαλί ή μια φλοκάτη

Φθινόπωρο έρχεται! Να μην έχει λίγη παραπάνω ζεστασιά το δωμάτιό σου; Πάρε, λοιπόν, από τη γιαγιά σου καμιά φλοκάτη που της έχει ξεμείνει και αρχές Οκτώβρη στρώσε τη στο δωμάτιό σου. Δεν θα θέλεις να σηκωθείς από εκεί!

#5 Φτιάξε μια beauty γωνιά με τα καλλυντικά σου

Δημιούργησε το δικό σου vanity desk, όπου και θα τοποθετήσεις τα νεσεσέρ σου, τα skincare προϊόντα σου και τα καλλυντικά σου. Θα αλλάξεις αμέσως ιδέα για το βαρετό δωμάτιο, που νόμιζες τόσο καιρό ότι έχεις.

Cover photo: @myhouseof8

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved