Δροσιστικά mocktails από την ειδικό για τα βράδια των διακοπών με τις κολλητές

Σκεφτόσουν τίποτα καλύτερο;

Ο ζεστός καιρό σε προκαλεί να πιείς, ειδικά το βράδυ, κάτι ενδιαφέρον γευστικά, το οποίο ΔΕΝ περιλαμβάνει αλκοόλ. Τα mocktails είναι ιδανικά αν προσέχεις τη σιλουέτα σου αφού δεν περιέχουν αλκοόλ αλλά έχουν υπέροχη γεύση.

Η ιδανική λύση για κάτι δροσιστικό και συνάμα απολαυστικό είναι τα virgin cocktails ή αλλιώς mocktails! Οι συνδυασμοί άπειροι και τα γευστικά αποτελέσματα φανταστικά. Η διαιτολόγος - διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου, έχει για εσένα μερικές προτάσεις για κοκτέιλς που θα φτιάξεις μόνη σου, χωρίς αλκοόλ και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

https://www.instagram.com/p/CSbEi31jv-D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες μερικές προτάσεις για να μην επιβαρυνθείς ιδιαίτερα θερμιδικά.



Mojito

Μπορείς να το φτιάξεις με ανθρακούχο νερό, υποκατάστατο ζάχαρης, lime και φυσικά δυόσμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά αναψυκτικό light και τα υπόλοιπα συστατικά κανονικά. Εξίσου ενδιαφέρον θα είναι να βάλεις και λίγα παγάκια από νερό καρύδας ή αν το προτιμάς να χρησιμοποιήσεις μισό ποτήρι νερό καρύδας και μισό ανθρακούχο.

Έφαγες πολύ και νιώθεις πρησμένη; Αυτό το smoothie είναι ό,τι χρειάζεσαι

Λεμονάδα με άπειρους συνδυασμούς

Χυμός από ένα λεμόνι, μέλι ή υποκατάστατο ζάχαρης, ανθρακούχο νερό ή κανονικό και σαν πρόσθετα μπορείς να δοκιμάσεις τζίντζερ, λεβάντα και κομμένα φρούτα, όπως μούρα ή κεράσια, ακόμα και αγγούρι.

Virgin pina colada

Μισό ποτήρι γάλα καρύδας, μισό ποτήρι χυμό ανανά και μία κατεψυγμένη μπανάνα στο μπλέντερ όλα μαζί.

Smoothie Mocktail

Μισό φλιτζάνι κατεψυγμένα φρούτα για παράδειγμα καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο, μαζί με μισό ποτήρι πράσινο τσάι ή άλλο αφέψημα, το οποίο έχεις κρυώσει και άφθονα παγάκια.

*Κρύο τσάι του βουνού: τσάι του βουνού, φέτες λεμονιού και εσπεριδοειδών και μέλι ή στέβια

*Virgin σανγκρία: κομματάκια μήλου, ξυλάκια κανέλας, μισό ποτήρι χυμός πορτοκαλιού και λίγα μούρα στο μπλέντερ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved