Η απρόσμενη γεύση παγωτού που έγινε sold out στην Αμερική θα σε ξαφνιάσει

Πολύ θα θέλαμε να δοκιμάσουμε.

Καθημερινά από την άλλη πλευρά του ατλαντικού μαθαίνουμε και ακούμε πολλές περίεργες ειδήσεις και αυτές οι γραμμές που γράφονται αυτή τη στιγμή είναι ακόμη μία από αυτές. Είναι αλήθεια πως όλα τα παράξενα θα συμβούν στο εξωτερικό, όμως για μία φορά θα θέλαμε είτε να μένουμε Αμερική, είτε αυτό το παράξενο να συνέβαινε εδώ.

Όλος αυτός ο ντόρος συμβαίνει για μία γεύση παγωτό που κυκλοφόρησε κι έγινε sold out σε μία ώρα από όλα τα supermarkets των ΗΠΑ.

Η απρόσμενη γεύση παγωτού που ξεπούλησε σε χρόνο dt

Δύο εταιρείες στην Αμερική, η Kraft και η Van Leeuwen Ice Cream ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα limited edition παγωτό με γεύση mac n’ cheese. Τρελό έτσι;

Το παγωτό έγινε sold out στο άψε σβήσε

Το website των εταιρειών έπεσε μέσα σε 9’ ενώ το απόθεμα σε παγωτό ξεπούλησε διαδικτυακά μέσα σε περίπου μία ώρα από τη στιγμή της κυκλοφορίας.

Το παγωτό κυκλοφόρησε την Τετάρτη (14/7/21) την Εθνική Ημέρα Mac & Cheese - ναι, υπάρχει αυτή η μέρα - και, εκτός από τις διαδικτυακές πωλήσεις, ξεπούλησε και σε όλα τα pop up καταστήματα του Van Leeuwen σε εθνικό επίπεδο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκαν μόνο 3 ώρες για να πουλήσουν τις 9.000 κουταλιές τους.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved