Kylie Jenner: Κάνει γυμναστική και το σώμα της απλά δεν υπάρχει

Έχεις δει πόσο γυμνασμένη είναι;

Την Kylie Jenner τη γνωρίζουμε αρκετά χρόνια τώρα. Η οικογένειά της είναι μία από τις πιο διάσημες της Αμερικής, ενώ και η ίδια είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο. Μάλιστα πριν από δύο περίπου χρόνια την είδαμε να μπαίνει στη λίστα του Forbes με τις δισεκατομμυριούχους αυτοδημιούργητες γυναίκες.

Η βενιαμίν της οικογένειας Kardashian-Jenner έχει καταφέρει να χτίσει τη δική της αυτοκρατορία μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και πλέον απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της με την κόρη της Stormi και την οικογένειά της.

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/7/21) η Kylie έδειξε με ένα βίντεο στους fans της πως είναι ένα συνηθισμένο της απόγευμα και θα πάθεις πλάκα μόλις δεις αυτό που είδαμε κι εμείς.

Kylie Jenner: Το post που ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια likes σε λίγες μόνο ώρες(photos)

Πώς περνάει τα απογεύματά της η Kylie Jenner;

Μετά από ένα γρήγορο session για μανικιούρ, η Kylie κατεβαίνει στο προσωπικό της γυμναστήριο και κάνει μερικές ασκήσεις, που τη βοηθούν να διατηρεί να τις αναλογίες της. Το απόγευμα της Τετάρτης (14/7) έκανε γυμναστική παρέα με τη φίλη και βοηθό της Maguire Grace Amundsen.

Κι εκεί μείναμε μόλις την είδαμε. Η Kylie έκανε κάποιες αερόβιες ασκήσεις (διάδρομο, ποδήλατο κλπ) ενώ στην πορεία την είδαμε να βγάζει τη ζώνη σύσφιξης που φορούσε και να επιδεικνύει τους κοιλιακούς της.



Μίλησε μας λίγο για το σώμα της

Οι φορές που έχουμε δει αυτό καλοκαίρι την Kylie Jenner με μαγιό δεν μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών. Ωστόσο, κάθε φορά είναι εντυπωσιακή και δεν γίνεται να μην σχολιάσεις το σώμα της. Είτε φοράει μαγιό, είτε τα ρούχα της, πάντα εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Παρ’ όλα αυτά δεν γίνεται να μην πάθεις πλάκα, βλέποντας τη με το κολάν και το μπούστο γυμναστικής, look που αν μη τι άλλο αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της στο 100%.

Οι κοιλιακοί της μας «έκοψαν την ανάσα»

Τίποτα άλλο δεν θέλουμε να σχολιάσουμε για το σώμα της. Μόνο τους κοιλιακούς της οι οποίοι είναι πιο γραμμωμένοι από κάθε άλλη φορά θέλουμε να βλέπουμε -σκεπτόμενες πάντα πως έχει κάνει κι ένα παιδί- και θα είμαστε οκ.



Βλέποντας το βίντεο που ανέβασε στο account της θα καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved