Η ιδανική ώρα να ανεβάσεις την καλοκαιρινή σου selfie και να κάνεις... χαμό στο Instagram

Δεν είναι όλες οι μέρες και οι ώρες κατάλληλες.

Το γεγονός πως το Instagram είναι μία από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε πιο πολύ από όλες τις άλλες, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Ξοδεύεις πολύ χρόνο χαζεύοντας στο feed, αλλά και ψάχνοντας την ιδανική ώρα και μέρα για ανεβάσεις τη selfie σου στο account σου.

Όλα βέβαια είναι θέμα αλγόριθμου. Σε έρευνα που έγινε, μια μαθήτρια ήταν αποφασισμένη να βρει την ιδανική μέρα και ώρα. Γι’ αυτό ανέβαζε φωτογραφίες κάθε μέρα σε διαφορετικές ώρες για να δει ποια είναι η κατάλληλη, ανάλογα με τα likes που είχε ανά λεπτό. Μετά από εβδομάδες δοκιμών, ανακάλυψε ποια ώρα είχε τα περισσότερα likes.

6 λογαριασμοί στο Instagram που θα σε εμπνεύσουν σε θέματα στυλ

Πώς θα βρεις ποιος είναι ο ιδανικός χρόνος για το δικό σου κοινό;

Ο καλύτερος τρόπος να βρεις τον σωστό χρόνο δημοσίευσης, που θα σου χαρίσει πολλά likes, είνιαι να πειραματιστείς με τις μέρες και τις ώρες των αναρτήσεών σου. Έτσι, θα δεις ποιος χρόνος ανάρτησης δημιουργεί τη μεγαλύτερη απήχηση.

https://www.instagram.com/p/CEkpCc4AuYB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια ώρα και μέρα είναι η ιδανική τελικά;

Το Sprout Social, μια πλατφόρμα διαχείρισης κοινωνικών μέσων με περισσότερους από 20.000 πελάτες, ανέλυσε τα δεδομένα των πελατών του για να δει ποια ώρα και μέρα οι δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησαν τη μεγαλύτερη απήχηση. Επίσης, τμηματοποίησαν τα δεδομένα ανά κοινωνικό δίκτυο και βιομηχανία.



Στην gallery που ακολουθεί θα δεις ποιες είναι οι ιδανικές ώρες και μέρες να ανεβάσεις το Instagram post σου και να κάνεις... χαμό!

Cover photo: @cocobolinho

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved