5 snacks ιδανικά για την παραλία - Απλά πεντανόστιμα!

Όλοι ξέρουν ότι η θάλασσα ανοίγει την όρεξη.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι απαραίτητα για να... περάσεις μια φανταστική μέρα στην παραλία. Μαγιό, αντηλιακό, πετσέτα, βιβλίο, γυαλιά ηλίου, καπέλο (για τον ήλιο, αλλά και την απαραίτητη φωτογραφία) και, βέβαια, ένα ψυγειάκι γεμάτο σνακ είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεσαι.

Οι μέρες στην παραλία δεν κυλούν ευχάριστα χωρίς τα αγαπημένα σου σνακ, που θα σε κρατήσουν γεμάτη ενέργεια, έτοιμη να παίξεις βόλεϊ, να κολυμπήσεις, να φτιάξεις ένα κάστρο στην άμμο ή απλά να κάνεις ηλιοθεραπεία.

6 σνακ με λίγες θερμίδες που είναι πεντανόστιμα

Και ξέρεις... Η επιλογή των κατάλληλων σνακ για την παραλία μπορεί- πολλές φορές- να είναι μεγάλη πρόκληση. Οι ειδικοί, λοιπόν, προτείνουν σνακ γεμάτα πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και νερό (όπως φρούτα και ξηρούς καρπούς).

Συνέχισε να διαβάζεις και θα δεις ποια είναι τα 5 snacks που μπορείς να πάρεις μαζί σου.

Τι θα έλεγες για λίγα σμέουρα;

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα σμέουρα είναι το τέλειο σνακ στην παραλία. Περιέχουν 8 γραμμάρια φυτικών ινών ανά μερίδα. Μπορείς ακόμη και να βάλεις ένα μικρό τσιπ σοκολάτας μέσα στο μούρο για μια επιπλέον γλυκιά απόλαυση.

Ζουμερά και νόστιμα ροδάκινα

Μπορείς να φανταστείς κάτι πιο δροσιστικό από ένα ζουμερό ροδάκινο μετά από μια σύντομη βουτιά στη θάλασσα; «Τα ροδάκινα θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια της ημέρας στον ήλιο», αναφέρουν οι ειδικοί.

https://www.instagram.com/p/CQ_Xoz0MNkS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κατεψυγμένα σταφύλια

Τα κατεψυγμένα σταφύλια είναι το ιδανικό σνακ για την παραλία, γιατί μένουν κρύα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και όταν ξεπαγώσουν είναι νόστιμα. Αν, λοιπόν, σου αρέσουν τα σταφύλια είναι μια καλή ιδέα να έχεις μια μικρή ποσότητα μέσα στο cooler σου.

Σπόροι και ξηροί καρποί

Πάρε μαζί σου στην παραλία καρύδια, αμύγδαλα και σπόρους κολοκύθας. Περιέχουν αρκετή πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, ενώ... θα σου χαρίσουν μπόλικη ενέργεια τις στιγμές που ο ήλιος θα σε έχει κάνει να χαλαρώσεις πολύ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

Μήλα και πορτοκάλια

Ρίξε μερικά μήλα ή πορτοκάλια στην τσάντα της παραλίας σου. Δεν θα χρειαστεί καν να τα κρατήσετε κρύα όλη την ημέρα. Δεν παθαίνουν τίποτα σε αντίθεση με τα αχλάδια και τις μπανάνες, που χαλάνε πολύ πιο εύκολα. Επιπλέον, τα φρούτα θα σε ενυδατώσουν στο πι και φι.



Plus One: Το νερό το ξέχασες; Για να διατηρήσεις τα υπόλοιπα σνακ σου δροσερά, αν δεν έχεις πάγο, ρίξε μέσα στο cooler παγωμένα μπουκάλια με νερό. Δεν θα χρησιμεύσουν μόνο ως πάγος, αλλά όταν λιώσουν, θα είναι ένα δροσιστικό και ενυδατικό ρόφημα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved