Black Panther: Tα γυρίσματα και το συγκινητικό μήνυμα στον Chadwick Boseman

Νέες πληροφορίες για το δεύτερο μέρος της ταινίας που αγαπήθηκε από το κοινό.

 

Μια κατά κάποιον τρόπο επιστροφή στην κανονικότητα έχει αρχίσει να συμβαίνει σε πολλούς τομείς της ζωής μας, και μέσα σε αυτούς είναι και η επιστροφή σε κινηματογράφους. Σε θερινό μπορούσες ήδη να πας, ενώ σε αίθουσα η επιστροφή πραγματοποιήθηκε από την 1η Ιουλίου 2021.

Και αυτό το νέο μας έφερε έναν κάποιο ενθουσιασμό, αφού μπορούμε και πάλι να δούμε αγαπημένες ταινίες σε μία αίθουσα κινηματογράφου, αγκαλιά με έναν κουβά ποπ κορν. Και μιας και αναφερθήκαμε σε ταινίες, αξίζει να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές, πόσο μάλλον αν είσαι φαν της Marvel και του Black Panther.

Το Black Panther 2 «έκλεισε» πρωταγωνιστή διάσημης σειράς

Οι λεπτομέρειες για τα γυρίσματα

Η τέταρτη φάση της Marvel έχει ανακοινωθεί εδώ και δύο χρόνια, όμως με την πανδημία όλα πήγαν πίσω. Στις 9 Ιουλίου θα βγει στους κινηματογράφους η Black Widow και είμαστε ήδη σε αναμονή για τις υπόλοιπες ταινίες.

Το Black Panther είναι επίσης μία από τις ταινίες που θέλουμε να δούμε, αφού θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε με ποιον τρόπο θα προσεγγιστεί ο θάνατος του T' Challa (aka Chadwick Boseman).



Ο Kevin Feige, επικεφαλής των Marvel Studios ανακοίνωσε πως η παραγωγή της πολυαναμενόμενης ταινίας ξεκίνησε την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 στα Pinewodd Studios στην Atlanta. O επικεφαλής έκανε αυτή την ανακοίνωση όταν έδωσε το παρών στο Black Widow Global Fan Event στο Los Angeles.

Η επιστροφή του Black Panther και η συγκινητική δήλωση

Αποκάλυψε επίσης πως όλοι οι ηθοποιοί από το αρχικό cast της ταινίας, θα επιστρέψουν για το sequel, χωρίς τον Chadwick Boseman ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2020 μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Προς το παρόν οι λεπτομέρειες της πλοκής για το Black Panther: Wakanda Forever δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, όμως σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή παραγωγή. Η ταινία θα σκηνοθετηθεί ξανά από τον σκηνοθέτη του Black Panther, Ryan Coogler, ο οποίος έγραψε επίσης το σενάριο.



«Είναι σαφώς πολύ συναισθηματικά φορτισμένη η ατμόσφαιρα χωρίς τον Chad», ανέφερε ο Kevin στο Variety. «Αλλά όλοι είναι επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουν τον κόσμο της Wakanda πίσω στο κοινό και πίσω στους θαυμαστές. Θα το κάνουμε με τρόπο που θα έκανε τον Chadwick περήφανο», συμπλήρωσε ο Kevin Feige.

Το Black Panther 2: Wakanda Forever αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου 2022.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved