Ο τρόπος που κοιμάσαι λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου

Ποια θέση σε βολεύει περισσότερο τα βράδια;

Οι επιστήμονες αποδεικνύουν πως η στάση που επιλέγεις να κοιμηθείς μπορεί να πει πολλά για την αληθινή προσωπικότητά σου, τις συνήθειες και τη σχέση σου. Ποια είναι η δική σου αγαπημένη θέση ύπνου;

Ο ύπνος είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή (οκ, ναι μετά το φαγητό) και το πώς κοιμάσαι αλλά και το πόσο παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία, την ψυχολογία σου κ.ο.κ. Μπορεί το βράδυ να καταλήγεις να κοιμάσαι σε πολλές διαφορετικές θέσεις, όμως μία είναι αυτή στην οποία βολεύεσαι και κάνεις τον καλύτερο ύπνο από όλες τις άλλες.

Ας δούμε όμως τι σημαίνει και τι λέει για εσένα η καθεμία ξεχωριστά.

Με τα γόνατα να βλέπουν προς τα έξω

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως αυτή είναι η πιο υγιής στάση ύπνου. Εάν δεν μπορείς να κοιμηθείς χωρίς να βάλεις τα γόνατά σου στο πλάι, τότε είσαι ήρεμος και αξιόπιστος άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο να σε προσβάλλουν και δεν φοβάσαι το μέλλον. Χαμογελάς ακόμη και την πιο στενάχωρη, μουντή και κακή μέρα και μπορείς να προσαρμόστεις στις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου.

Ήξερες γιατί δεν πρέπει να κοιμάσαι μπροστά σε καθρέφτη;

Εμβρυϊκή στάση

Αυτή είναι μία από τις πιο συνηθισμένες στάσεις ύπνου. Αν κοιμάσαι σε εμβρυϊκή στάση συχνά έχεις την ανάγκη να νιώθεις προστατευμένη, να σε καταλαβαίνουν και να σε συμπονούν. Με τον τρόπο αυτό, προσπαθείς κυριολεκτικά να αποκόψεις τον εαυτό σου από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις μέρα με τη μέρα. Αν και φαίνεσαι σκληρή, είσαι πολύ ευαίσθητο άτομο.

Μήπως κοιμάσαι μπρούμυτα;

Εάν κοιμάσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα με τα χέρια και τα πόδια σου να προεξέχουν, τότε μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου ηγέτη. Ως παρορμητικό άτομο, παίρνεις πρωτοβουλίες και βεβαιώνεσαι ότι υπάρχει τάξη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Προτιμάς να προγραμματίζεις τα πάντα εκ των προτέρων και δεν είσαι fan των εκπλήξεων.

Τι γίνεται αν προτιμάς το ανάσκελα;

Εάν κοιμάσαι ξαπλωμένη ανάσκελα, τότε πιθανότατα είσαι ένα θετικό άτομο που αγαπά τη ζωή και την καλή παρέα. Επίσης, θέλεις να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Εργάζεσαι πεισματικά και επίμονα, αλλά με ορθολογικό τρόπο, και προτιμάς να λες πάντα την αλήθεια.

Η στάση του στρατιώτη

Αν κοιμάσαι σαν στρατιώτης σε θέση προσοχής, ξαπλωμένη στην πλάτη σου με τα χέρια σου στα πλάγια, τότε πιθανότατα είσαι ένα καλά προσαρμοσμένο άτομο. Γνωρίζεις τους στόχους της ζωής σου και προσπαθείς να τους πετύχεις. Μπορεί να είσαι αυστηρή, παθιασμένη και απαιτητική προς τους άλλους, αλλά κυρίως προς τον εαυτό σου πάνω από όλα.



Με το γόνατο σηκωμένο

Εάν κοιμάσαι σαν ερωδιός, με ένα γόνατο σηκωμένο, τότε μπορεί να σημαίνει ότι είσαι ένα απρόβλεπτο άτομο που συχνά προσελκύει κάθε είδους περιπέτειες. Ωστόσο, μερικές φορές η διάθεσή σου αλλάζει τόσο γρήγορα που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους ανθρώπους γύρω σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved