Είσαι ντροπάλή και δεν βρίσκεις φίλους; Δες 4 πράγματα που μπορείς να κάνεις

Με λίγη προσπάθεια και καλή θέληση, μπορείς να γίνεις το πιο fun girl του σχολείου σου... και της παρέας.

Το να είσαι ντροπαλή και πολύ εσωστρεφής δεν είναι χαρακτηριστικά που μπορεί να θεωρηθούν κακά. Όλοι οι άνθρωποι άλλωστε δεν είναι ίδιοι μεταξύ τους. Κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, αντιδρά διαφορετικά και αντιμετωπίζει επίσης διαφορετικά τις καταστάσεις.

Πώς θα καταλάβεις αν είσαι ντροπαλή;

Εάν είσαι αυτό το κορίτσι που στο σχολείο «φοβάται» τις ομαδικές εργασίες ή όταν συναντάει γνωστό στο δρόμο κρύβεται, τότε ξέρεις την απάντηση. Και το να είσαι ντροπαλή όχι δεν είναι καθόλου κακό, απλά μερικές φορές μπορεί να σε δυσκολέψει από το να βγεις έξω και να γνωρίσεις νέο κόσμο και φίλους. Ειδικός δεν είμαι έχω όμως να σου δώσω κάποια μικρά και εύκολα tips, τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις και να βγάλεις στην επιφάνεια τον κρυμμένο σου εαυτό.

Μιας κι έχουμε μπει στο καλοκαίρι, δες εδώ πώς είναι να πηγαίνεις διακοπές με τους φίλους σου για πρώτη φορά.

Κάνε πράγματα που σου αρέσουν

Βρες μια δραστηριότητα που πραγματικά σε γεμίζει και σε διασκεδάζει, όπως ο χορός ή τα rollers. Θα σου ακουστεί κλισέ, αλλά προσπάθησε να ενσωματωθείς σε μία ομάδα στο σχολείο σου, οι οποίοι αρέσκονται να κάνουν πράγματα που σου αρέσουν κι εσένα. Έτσι θα σου είναι πιο εύκολο να αρχίσεις να μιλάς με συμμαθητές σου μέσα στην τάξη, αλλά και να κάνετε πράγματα μαζί έξω από αυτή.

Κάνε παρέα με ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς

Το γέλιο είναι πολύ σημαντικό στη ζωή, οπότε αν κάποιος σε κάνει να γελάς πολύ, τότε θα είναι πιο εύκολο να τον πλησιάσεις και να κάνεις παρέα μαζί του σε καθημερινή βάση. Βρες ανθρώπους και φίλους με τους οποίους θέλεις να είσαι μαζί, επειδή θέλουν κι αυτοί εσένα γι’ αυτό που είσαι πραγματικά. Εάν και οι δυο σας έχετε την ίδια αίσθηση του χιούμορ, τότε αυτή η φιλία...it was meant to be.

«Χρησιμοποίησε» τους ήδη υπάρχοντες φίλους για να κάνεις καινούργιους φίλους

Μπορεί να μην έχεις πολλούς φίλους, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, η ποιότητα μετράει και όχι η ποσότητα. «Χρησιμοποιώντας» τους ήδη υπάρχοντες φίλους σου, προσπάθησε να συστήσεις τον εαυτό σου στους δικούς τους φίλους, προκειμένου να δημιουργήσεις μια πιο δυνατή φιλία. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χτίσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, οπότε μη φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις τις διασυνδέσεις σου.

Friendship Goals: Στη δύσκολη στιγμή θα δείξεις αν είσαι η B.F.F.E της

Χαμογέλα όσο περισσότερο μπορείς

Ίσως το έχεις ακούσει ξανά, ίσως και όχι, αλλά οι άνθρωποι έλκονται από ανθρώπους που χαμογελούν, γι’ αυτό μη φοβηθείς να δείξεις το χαμόγελό σου. Εάν δείχνεις φιλική και όχι απόμακρη, τότε οι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν πιο εύκολα. Ίσως να σου φανεί άβολο στην αρχή, όμως θα είσαι στον σωστό δρόμο για να βρεις την τέλεια κολλητή.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved