Ο μέσος χρόνος που ξοδεύεις scroll-άροντας στο Instagram αποκαλύφθηκε

Είσαι κοντά σε αυτόν ή μήπως το κάνεις για περισσότερο διάστημα;

Σίγουρα δεν μπαίνουμε όλοι στο Instagram απλά για μια γρήγορη ματιά στις κορυφαίες δημοσιεύσεις μας, αλλά κάνεις likes σε μερικές selfies και μετά μπαίνεις και στην εξερεύνηση να χαζέψεις πριν συνεχίσεις τη μέρα σου.

Το Instagram είναι σχεδόν δεύτερη φύση. Δεν συνειδητοποιούμε καν ότι το κάνουμε αυτό κάθε μέρα και ξοδεύουμε χρόνο που στην πραγματικότητα δεν μας περισσεύει.

Πόσο χρόνο ξοδεύεις κάνοντας scroll στο Instagram;

Ωστόσο, το Instagram πρόσφατα ανακοίνωσε πόσο χρόνο ακριβώς περνάει ο μέσος χρήστης στην εφαρμογή του και τα ευρήματα μπορεί να σε εκπλήξουν. Η εταιρεία αποκάλυψε ότι το section με τα stories αύξησε το χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες στην εφαρμογή σε 32 λεπτά κάθε μέρα.

Πατώντας εδώ θα βρεις κι έναν οδηγό για να φτιάξεις το τέλειο instagram account.

«Όσοι είναι κάτω των 25 ετών περνούν περισσότερο από 32 λεπτά την ημέρα στο Instagram, κατά μέσο όρο, ενώ οι ηλικίες 25 ετών και άνω περνούν περισσότερο από 24 λεπτά την ημέρα», ανέφερε το αποτέλεσμα της έρευνας.

Αυτό το γρήγορο τσεκάρισμα κάθε δύο ώρες πραγματικά σου τρώει περισσότερο χρόνο από αυτό που νόμιζες.

Και δεν είναι μόνο πως ξοδεύεις πολύ χρόνο στο Instagram, αλλά χρησιμοποιούμε όλοι ορισμένα hashtag πολύ περισσότερο.

Το #Goodmorning, #work και #Goodnight ήταν τα τρία πρώτα tags, με το #mood, #happybirthday, #TBT και #love να αποδεικνύονται επίσης πολύ δημοφιλή tags.

Τι γίνεται με τα υπόλοιπα features

Τα αυτοκόλλητα που χρησιμοποιούνται περισσότερο από την εφαρμογή ήταν το αυτοκόλλητο ζωντανής τοποθεσίας και το αυτοκόλλητο της ώρας.



Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ασχολείσαι τόσο πολύ με το κινητό σου και τις εφαρμογές και να βρεις να κάνεις πιο δημιουργικά πράγματα, που δεν σε κρατούν δέσμια μπροστά από μία οθόνη;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved