Χωρίστηκες με την κολλητή σου; 4 τρόποι για να είστε κοντά ακόμη και αν είστε μακριά

Πώς θα έρθεις πιο κοντά με την κολλητή σου αυτό το καλοκαίρι;

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι αλήθεια πως είναι τρομερά δύσκολο να διατηρήσεις επαφή με τους φίλους σου. Άλλος μπορεί να είναι κατασκήνωση, άλλος διακοπές, άλλος να έχει πάει κάποιες μέρες σε κάποιον συγγενή ή απλά να είστε όλοι πολύ απασχολημένοι με διάφορα πράγματα.

Πατώντας εδώ θα δεις ποια είναι τα 5 περίεργα πράγματα που κάνουν μόνο οι κολλητές.

Όταν δεν βλέπετε ο ένας τον άλλον στο σχολείο κάθε μέρα, μπορεί να χάσετε επαφή και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο βρισκόμαστε εδώ. Σου έχουμε τέσσερις τρόπους για να καταφέρεις να διατηρήσεις επαφή με την κολλητή σου το διάστημα αυτό που θα είστε χωριστά.

Φτιάξτε μία λίστα τραγουδιών στο Spotify


via GIPHY


Το να έχεις μία καλοκαιρινή λίστα με τραγούδια στο κινητό σου είναι must. Στο spotify μπορείς να φτιάξεις μια συνεταιρική λίστα με τη κολλητή σου, στην οποία μπορείς να προσθέσεις τραγούδια κι εσύ κι εκείνη. Το μόνο μου έχεις να κάνεις αφού φτιάξεις τη λίστα είναι να κλικάρεις την επιλογή «make collaborative» και να μοιραστείς το link με τις κολλητές σου. Έτσι όσο μακριά και αν είστε μπορείτε να ακούτε η μία τις μουσικές επιλογές της άλλης.

Κανονίστε μια βραδιά Netflix


via GIPHY


Μέσα στην καραντίνα, όλοι μάθαμε πολλούς νέους τρόπους να μείνουμε κοντά με φίλους και συγγενείς ακόμα κι αν δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Ένα από τα καλύτερα hacks της ζωής που ανακαλύψαμε ήταν τα Netflix party. Το Teleparty είναι μια πλατφόρμα που σου επιτρέπει να κάνετε streaming εκπομπών και να συνομιλείς με τους φίλους σου ταυτόχρονα. Τώρα μπορείς να κάνεις streaming σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu, Disney + και HBO. Προγραμμάτισε μια νύχτα με τις φίλες σου, επιλέξτε την ταινία που θέλετε, φτιάξτε ποπ κορν και απολαύστε μαζί μια movie night.

Στείλε ένα δέμα στην κολλητή σου


via GIPHY


Εάν η κολλητή σου είναι μακριά, σε κατασκήνωση, στο εξοχικό της ή στην παραλία, μάζεψε τις αγαπημένες σας καραμέλες, φωτογραφίες, παιχνίδια και πολλά άλλα για να της τα στείλεις. Θα είναι σαν να μοιράζεστε ένα μέρος της καλοκαιρινής σας ζωής μαζί και φυσικά μπορεί κι εκείνη να κάνει το ίδιο για εσένα. Μπορείς επίσης να συμπεριλάβεις ένα γράμμα στο πακέτο που να την ενημερώνει για όλα όσα έχεις κάνει.

Θέλεις να δεις πώς θα φτιάξεις τα πιο τέλεια βραχιόλια φια την φίλη σου;

Διαβάστε μαζί ένα βιβλίο

Είτε βρίσκεσαι στην παραλία, είτε έξω στο μπαλκόνι, η ανάγνωση ενός βιβλίου είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσεις. Επίλεξε ένα βιβλίο για εσένα και την κολλητή σου και διαβάστε τα ταυτόχρονα. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να κάνετε κάτι μαζί, ακόμα κι αν είστε πολύ μακριά. Μπορείτε μάλιστα να κάνε μετά και βίντεο κλήση για να μιλήσετε για το βιβλίο σας. Εάν δεν είστε φαν του διαβάσματος μπορείτε να ακολουθήσετε κάτι αντίστοιχο, με μία παράσταση ή μια ταινία στο σινεμά.


via GIPHY


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved