Πανελλήνιες 2021: Τι θα συμβεί αν κάνεις λάθος επιλογή στη σχολή; Η Μαίρη Συνατσάκη σου απαντά

Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Ίσα ίσα.

Οι Πανελλήνιες σού προκαλούν άγχος. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσει κάποιος για το αντίθετο. Αρχικά, δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις στη διαδικασία να δικαιολογείς τα συναισθήματά σου σε κανέναν. Από τη στιγμή που τα νιώθεις, κάποιον λόγο έχουν να υπάρχουν.

Στο κομμάτι των εξετάσεων, λοιπόν, λογικά θα είσαι με τις μέρες σου. Ή κάπως έτσι θυμάμαι εγώ τα πράγματα όταν πριν από μερικά χρόνια ετοιμαζόμουν για τη δικό μου επαγγελματικό ταξίδι.

Έχοντας βιώσει δύο lockdown λόγω της πανδημίας, το θέμα χειροτερεύει ακόμα περισσότερο. Γιατί είσαι σε μία ήδη επιβαρυμένη ψυχολογική διάθεση και πρέπει να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή ώστε να φύγει και αυτό το δύσκολο κομμάτι, αυτό των Πανελληνίων, και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου.




Η Μαίρη Συνατσάκη, σε ένα Q&A που είχε με τους followers της έδωσε την απάντηση σε μία πολύ συχνή ανησυχία των μαθητών «Πώς μπορείς να είσαι σίγουρη τι να διαλέξεις για επαγγελματική σταδιοδρομία». Άρα και τι γίνεται σε περίπτωση που κάνεις τη λάθος επιλογή και χρειαστεί να αλλάξεις.

Δες στη gallery όλα όσα είπε η αγαπημένη σου παρουσιάστρια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved