Τίποτα δεν πάει όπως το θες; Η Μαίρη Συνατσάκη σου λέει πώς να το αντιμετωπίσεις

Δεν μπορούν πάντα τα πράγματα να έρχονται ιδανικά, όμως, υπάρχει τρόπος να αλλάξεις το attitude σου.

Σου έχει τύχει ποτέ να μη νιώθεις στα καλύτερά σου; Να υπάρχουν μέρες που να αισθάνεσαι ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σου; Δεν αναφέρομαι στα τυχερά παιχνίδια, αλλά στις πιο καθημερινές στιγμές και μικροπράγματα που μπορούν να ταράξουν την ψυχολογία σου.

Προσωπικά, έχω βρεθεί πολλές φορές να κατηγορώ τις συγκυρίες. Γιατί σε εμένα και όχι σε κάποιον άλλον και όλα τα συναφή. Δεν μπορώ να αποδεχτώ κάποια συμβάντα όταν δεν είναι δίκαια.

5 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος λέει ψέματα

Θα μου πεις «δεν περνούν όλα από το χέρι σου» και δίκιο θα έχεις. Όμως, έλα που την αδικία δεν την μπορώ και δυσκολεύομαι να τη χωνέψω. Είτε γίνεται ηθελημένα είτε και χωρίς ο «θύτης» να την καταλαβαίνει. Στη δεύτερη περίπτωση, τα πράγματα είναι πιο «καθαρά», αλλά, και πάλι.

Φέτος περάσαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Πάλι σε lockdown. Αυτήν τη φορά, πιο παρατεταμένο από το πρώτο και αναμενόμενα η ψυχολογία μας χάλαγε με το παραμικρό.



Το παρελθόν δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, όμως, για το μέλλον, η Μαίρη Συνατσάκη δίνει τη δική της απάντηση.

Σε ένα Q&A που είχε με τους followers της, απάντησε στην ερώτηση: «Όταν έρχονται συνέχεια ατυχίες και εμπόδια, πώς να βρω δύναμη;»

Θα δεις την εμπνευσμένη απάντηση στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved