Πανελλήνιες 2021: Το smoothie που έφτιαχνα κάθε απόγευμα

Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη, οπότε χρειάζεσαι νόστιμα και δυναμωτικά ροφήματα.

Έχουν περάσει πια κάποια χρόνια από τότε που έδινα Πανελλήνιες. Δύσκολη περίοδος. Δε θέλω να σου πω ψέματα. Επειδή είμαι γενικά αγχώδης τύπος, καταλαβαίνεις ότι το στρες μου ήταν σε άλλα level. Σκεφτόμουν ό,τι μπορούσε να πάει στραβά. Τι θα θυμόμουν, τι θα ξεχνούσα. Γενικά, από το μυαλό μου περνούσαν όλα τα σενάρια. Δυνατά και αδύνατα.

Όσο περνούσαν οι μήνες, πάντως, τόσο περισσότερο άρχισα να μπαίνω στη λογική του «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει». Το μόνο που περνούσε από το χέρι μου ήταν το διάβασμα. Όλα τα υπόλοιπα θα φαίνονταν εκ του αποτελέσματος.

Αφήνοντας τα του διαβάσματος στην άκρη, εκείνη την εποχή, απέκτησα μία συνήθεια. Κάθε απόγευμα έφτιαχνα ένα smoothie. Με αυτό έκανα διάλειμμα και κάπως έτσι δροσιζόμουν για να συνεχίσω.

Στο YouTube σαφώς και υπάρχουν πολλές επιλογές. Ο συνδυασμός που άρεσε σε εμένα, όμως, ήταν πολύ συγκεκριμένος.

Έβαζα στο μπλέντερ κομμένο μήλο, λίγο πορτοκάλι, αχλάδι και λίγο γάλα, τα ανακάτευα και ήμουν έτοιμη. Ενίοτε έριχνα και μερικά παγάκια μέσα στο ποτήρι ή και λίγο κακάο στην επιφάνεια, για να γίνεται και κάπως διαφορετικό από την προηγούμενη μέρα.

Αν, τώρα, εσύ δεν είσαι και πολύ των συγκεκριμένων φρούτων, μπορείς να δεις τα smoothies που βρίσκονται στο παρακάτω βίντεο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved