House of the Dragon: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες και είναι επικές

Rhaenyra και Daemon Targaryen αποκαλύπτονται και μας δίνουν μία πρώτη γεύση της νέας σειράς.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα ότι το prequel του Game of Thrones, House of the Dragon, άρχισε γυρίσματα. Ο ενθουσιασμός κάθε φαν του George R. R. Martin προφανώς δεν μπορεί να κρυφτεί και δεν είναι να απορείς αν σκεφτείς πώς μας έκανε να νιώθουμε η σειρά. Προσωπικά μιλώντας δεν μπορώ να ξεπεράσω την αγωνία που είχα στις σκηνές κορύφωσης ή το πόσο ανυπομονούσα να βγει το κάθε νέο επεισόδιο. Ήταν, είναι και θα είναι απλά ένα έπος.

Πριν προλάβουν καλά – καλά να προβληθούν όλα τα επεισόδια της σειράς, ξέραμε ήδη ότι θα ακολουθήσουν πολλές άλλες. Οι Targaryens, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Houses, έρχονται πρώτα στο προσκήνιο για να μας διηγηθούν την ιστορία πίσω από τον οίκο που ταυτίστηκε με τους δράκους και που έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Westeros.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, ωστόσο, είναι εδώ. Σε αυτές βλέπουμε την Emma D’Arcy που υποδύεται την Rhaenyra Targaryen και τον Matt Smith που υποδύεται τον Daemon Targaryen με φόντο κάτι που μοιάζει με άγονο τοπίο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουμε για την εν λόγω ή για κάποια άλλη σκηνή, αλλά έτσι παίρνουμε μία γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

https://www.instagram.com/p/CON0QoJlfbm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες στην παρακάτω gallery και τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του HBO.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved