Οι τοπ 5 στόχοι που πρέπει να βάλεις για το 2019

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι

Ήδη θα μετράς αντίστροφα για να κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα και να έρθει η νέα χρονιά. Δες και μερικές ιδέες για τους νέους στόχους που μπορείς να βάλεις για το 2019, εκτός από το να διαβάζεις περισσότερο.

Στόχος Νο1: Να είσαι υγιής

Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις κιλά, αλλά ότι μπορείς να βάλεις σαν στόχο τη νέα χρονιά να τρως περισσότερα φρούτα ή να κινείσαι περισσότερο, ίσως να ξεκινήσεις χορό ή να κάνεις περισσότερες βόλτες με τον σκύλο ή το ποδήλατό σου.

Στόχος Νο2: Να είσαι πιο ευτυχισμένη

Η ευτυχία μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα, αλλά μπορείς να ξοδέψεις περισσότερο χρόνο το 2019 να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε κάνουν να διασκεδάζεις, αντί να εστιάζεις την προσοχή σου σε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου.

Στόχος Νο3: Να είσαι καλύτερη φίλη

Όσο περισσότερη αγάπη δείχνεις στους φίλους σου, τόση περισσότερη θα σου δώσουν και αυτοί πίσω. Έτσι, αν μείνεις σε αυτό το στόχο για τη νέα χρονιά, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Στόχος Νο4: Δείξε περισσότερη αγάπη στην οικογένειά σου

Είτε σου αρέσει είτε όχι η οικογένειά σου αποτελείται από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Αυτή τη χρονιά, πάρε μία βαθιά ανάσα και προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανεκτική μαζί τους.

Στόχος Νο5: Γίνε ένας καλύτερος άνθρωπος

Το να είσαι ένας καλύτερος άνθρωπος δωρίζοντας κάτι που δεν χρειάζεσαι ή αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο σου για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό σε κάνει να νιώθεις υπέροχα και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη νέα σου χρονιά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved