Ξεκίνα να φτιάχνεις τώρα το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για την κολλητή σου

Φτιάξε ένα ημερολόγιο φιλίας!

Θέλεις να κάνεις ένα ιδιαίτερο δώρο στη φίλη σου που θα της μείνει αξέχαστο; Φτιάξε ένα ημερολόγιο φιλίας! Είναι το τέλειο δώρο για την κολλητή σου που γνωρίζεστε μία ολόκληρη ζωή και που μπορεί να έχει ήδη τα πάντα.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ωραίο τετράδιο ή ένα ημερολόγιο που μπορείς να διακοσμήσεις και μόνη σου αν θέλεις, καθώς και κάποιες φωτογραφίες, εισιτήρια ή μικρά σημειώματα που μπορεί να έχετε ανταλλάξει.

Ενώ πρόκειται για ένα εντελώς ανέξοδο δώρο, χρειάζεται αρκετή σκέψη και θα πρέπει να ξεκινήσεις να το φτιάχνεις από νωρίς, καθώς θα χρειαστούν κάποιες ημέρες να σκεφτείς όλες τις ιδιαίτερες στιγμές που έχεις περάσει με τη φίλη σου και θέλεις να τις καταγράψεις.

Καθώς θα σκέφτεσαι αστείες ή και συγκινητικές στιγμές που περάσατε μαζί, δεν αρκεί μόνο να τις γράψεις, αλλά θα πρέπει να σημειώσεις και λεπτομέρειες ή τα συναισθήματά σου.

Διάβασε κι αυτό: 4 διασκεδαστικά πράγματα για να κάνεις με την φίλη σου τις γιορτές

Αρχικά, σκέψου περίπου 20 με 50 όμορφες στιγμές που είχατε μαζί. Στη συνέχεια σκέψου και περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ένα δικό σας τραγούδι που μπορεί να έπαιζε κάποιο βράδυ που θα καταγράψεις. Το πιο διασκεδαστικό πράγμα είναι να θυμάσαι όλα αυτά που έχετε περάσει μαζί.

Σιγουρέψου ότι θα γράψεις και όλους τους λόγους που σε έκαναν να διασκεδάσεις την κάθε στιγμή με τη φίλη σου και πως αυτά που περάσατε σε έκαναν να εκτιμάς περισσότερο τη φιλία σας.

Για παράδειγμα, αντί να γράψεις κάτι γενικό όπως: «Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντοτε δίπλα μου» γράψε κάτι όπως: «Με βοήθησε πολύ το ότι ήσουν μαζί μου το βράδυ που έμαθα ότι δεν πέρασα τις εξετάσεις αγγλικών μου».

Τέλος, αν και δεν είναι αναγκαίο, μπορείς να συγκεντρώσεις φωτογραφίες, εισιτήρια από συναυλίες ή άλλα μικρά αντικείμενα που σημαίνουν κάτι για τη φιλία σας και να τα κολλήσεις στο ημερολόγιο. Η φίλη σου σίγουρα θα εκτιμήσει όλο τον χρόνο που αφιέρωσες για το δημιουργήσεις, ενώ θα είναι και ένα εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό δώρο.

Σίγουρα πρόκειται για κάτι που αξίζει το χρόνο και τον κόπο σου, καθώς είναι ένα δώρο που η φίλη σου θα μπορεί να διαβάζει ξανά και ξανά καθώς θα περνούν τα χρόνια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved