«Powerpuff Girls»: Όσα γνωρίζουμε για τις ηθοποιούς της σειράς της CW

Η αγαπημένη παιδική σειρά… «ενηλικιώνεται» και μόλις μάθεις ποια κορίτσια θα πρωταγωνιστήσουν θα ενθουσιαστείς!

Θυμάσαι που σε ενημερώσαμε πριν κάποιο διάστημα για το reboot της επικότερης παιδικής σειράς; Οι μνήμες των παιδικών σου χρόνων φαίνεται πως επιστρέφουν στις οθόνες, στην πιο… ενήλικη όμως μορφή τους. Πολλές σειρές και ταινίες του παρελθόντος έρχονται με την προοπτική να φέρουν μια φρέσκια εναλλακτική οπτική και ναι, μέσα σε αυτές βρίσκεται και η σειρά «Powerpuff Girls».

Η σειρά «Powerpuff Girls» όπως φαίνεται θα προβληθεί από τη CW και ξεκίνησε να γυρίζει το πρώτο της επεισόδιο στις αρχές του Απριλίου όπως αναφέρεται στα Ξένα Μέσα Ενημέρωσης, κάτι που σημαίνει πως ενδεχομένως να έχουμε σύντομα την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε.

Ήδη μπορείς να ρίξεις μια πρώτη ματιά στις πρωταγωνίστριες και μάλιστα, ενώ το concept θα είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη παιδική σειρά πολλά φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

Ποιες θα είναι οι πρωταγωνίστριες; Η Dove Cameron θα υποδυθεί την Bubbles, η Chloe Bennet θα μπει στα παπούτσια της Blossom, ενώ η Yana Perrault θα είναι η Buttercup.

https://www.instagram.com/p/CN6wHYSFJZE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δίκτυο της CW προσφέρει στο κοινό υλικό που θα το προϊδεάσει. Δείχνει τα κορίτσια- ως ενήλικες ηρωίδες πια- οι οποίες έχουν πολλά περισσότερα κοινά με εμάς από όσα φαντάζεσαι. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και σύντομες περιγραφές για κάθε ένα κορίτσι ξεχωριστά και μπορείς να τις βρεις παρακάτω.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved