The Witcher S2: Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν;

Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε και κάνει παρέα με τις φωτογραφίες της επόμενης σεζόν.

Σίγουρα θυμάσαι τι είχε συμβεί όταν κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν της σειράς «The Witcher». Ακόμα και να μην είχες διαβάσει τα βιβλία του Andrzej Sapkowski με όλον τον επικό κόσμο που εισήγαγαν στο κοινό το 1993, δεν υπάρχει περίπτωση να μην «κόλλησες» με τα επεισόδια. Ο Henry Cavill, άλλωστε, έκανε εξαιρετική δουλειά στο να αποτυπώσει στη μικρή οθόνη τον γνωστό κυνηγό τεράτων, οπότε λογικό να δημιουργηθεί ανυπομονησία για τη συνέχεια.

Έχει περάσει σχεδόν ενάμισης χρόνος από τότε που η πρώτη σεζόν έγινε διαθέσιμη στο κοινό και ακόμη σήμερα συζητάμε τις περιπέτειες του Geralt of Rivia. Με το τέλος της σεζόν, μείναμε με αρκετές απορίες, όπως με το αν θα ξανασυναντηθεί με την Yennefer κάποια στιγμή στο μέλλον.




Όλοι, λοιπόν, τώρα αναρωτιούνται για το πότε θα προβληθούν τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν και αυτά φαίνεται να είναι τοποθετημένα στο τελευταίο τέταρτο του 2021, συμπληρώνοντας ουσιαστικά δύο χρόνια από την πρεμιέρα. Μέχρι αυτό το σημείο και με τα γυρίσματα να έχουν τελειώσει, υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από το Netflix, χωρίς, ωστόσο, να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες περί ακριβούς ημερομηνίας.

Στην παρακάτω gallery, πάντως, θα βρεις νέες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει και που σε βάζουν στο κλίμα για τα νέα επεισόδια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved