Shang-Chi & The Legend Of The Ten Rings: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ

Πολύ καιρό περιμέναμε να δούμε επιτέλους πώς φανταζόταν η Marvel τον ήρωα και επιτέλους έχουμε το επίσημο βίντεο.

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, σαν να έχουμε πιο ευχάριστα νέα να κάνουν την εμφάνισή τους στην επικαιρότητα. Οι ταινίες αρχίζουν να προωθούνται περισσότερο και να μπαίνουμε κι εμείς σε μία λογική είτε επισκέψεων στους κινηματογράφους αν αυτοί ανοίξουν είτε έστω και διαδικτυακής θέασης.

Σε κάθε περίπτωση, η Marvel είναι μία από τις εταιρείες που εκτιμά δεόντως ο κόσμος. Οι ταινίες της έχουν λατρευτεί όλα αυτά τα χρόνια και τώρα ήρθε η στιγμή να γνωριστούμε με έναν νέο χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη, τον Shang-Chi με την ταινία Shang-Chi & The Legend Of The Ten Rings.

Πολύς κόσμος πιθανώς να ακούει για πρώτη φορά το όνομά του. Αυτός ο χαρακτήρας φαίνεται αρκετά διαφορετικός από αυτούς που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Δημιουργήθηκε στις αρχές των 1970s και έκανε και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Special Marvel Edition #15 τον Δεκέμβριο του 1973. Έγινε ο Ασιάτης action hero, του οποίου η επιτυχία οδήγησε σε 130 τεύχη και που αναμενόμενα τώρα βρίσκει τον δρόμο της μεγάλης οθόνης.

Το τρέιλερ του κυκλοφόρησε τις 19 Απριλίου και έκανε μεγάλο μέρος του πλανήτη να το παρακολουθήσει. Σίγουρα θα απολαύσουμε πολεμικές τέχνες, καθώς αυτό φαίνεται ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα, ωστόσο, μένει να δούμε αν ο νέος ήρωας θα κερδίσει το κοινό όπως οι προηγούμενοι.

Προς το παρόν, ας απολαύσουμε το τρέιλερ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved