Baby Groot: Η φωτογραφία που έγινε viral στα social media

Ένας χρήστης βρήκε ένα... τρόφιμο που είναι ίδιο ο Baby Groot από τους Guardians of the Galaxy.

Δεν είναι σπάνιο πια να μπαίνεις στα social media και να βλέπεις μία φωτογραφία ή μία οποιαδήποτε ανάρτηση που να σου κάνει εντύπωση. Αρκεί ένας χρήστης για να δημιουργήσει ένα viral trend με το σχόλιο ή τη φωτογραφία που αποφάσισε να δημοσιεύσει. Το έχουμε δει πολλάκις στο παρελθόν. Θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε και στο μέλλον.

Πρόσφατα, έγινε κάτι άλλο. Σίγουρα έχεις αγαπήσει τον Baby Groot από το Guardians of the Galaxy. Για τους περισσότερους θεατές εκείνος ήταν μάλλον ένα από τα highlights του universe. Γλυκός, αστείος και πολύ ωραίος τύπος.

Αυτός, λοιπόν, ο αξιολάτρευτος χαρακτήρας βρέθηκε να υπάρχει σε… μία πατάτα. Δε σου κάνουμε καμία πλάκα. Υπάρχει μία φωτογραφία στο Twitter στην οποία ένας χρήστης δείχνει μία πατάτα από το σπίτι του που είναι ίδια ο αγαπημένος μας ήρωας.




Το εν λόγω tweet έγινε τόσο viral που μέχρι και ο James Gunn που βρίσκεται πίσω από τις διάσημες ταινίες, την είδε και την έκανε repost. Η ομοιότητα είναι πραγματικά απίστευτη. Δεν ξέρουμε αν ο χρήστης την έχει «πειράξει» και είναι αυτό το αποτέλεσμα, αλλά, αν δεν έχει κάνει τίποτα, μιλάμε για μία από τις κλασικές συμπτώσεις που σε αφήνουν άφωνη.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved