Μέσα στις αναβολές, έφτασαν θετικά νέα για τη νέα ταινία του Doctor Strange

Επιτέλους, ακούμε και κάτι ευχάριστο μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Από πέρσι, το μόνο που ακούμε συχνά πυκνά όσον αφορά στον τομέα του κινηματογράφου είναι η λέξη «αναβολή». Δεν τους κατηγορούμε σαφώς, γιατί ξαφνικά οι εταιρείες παραγωγές βρέθηκαν με μία κατάσταση που δεν ήξεραν πώς να αντιμετωπίσουν. Όπως και όλος ο πλανήτης, άλλωστε. Οπότε έψαχναν τρόπο να μπορέσουν να συνεχίσουν τα γυρίσματα των διάσημων ταινιών για να μπορέσουν κάποια στιγμή να κυκλοφορήσουν.

Η Marvel είναι μία πολύ χαρακτηριστική περίπτωση αυτού. Όλες οι ταινίες της νέας φάσης που είχαν προγραμματιστεί για το 2020 και έπειτα, αναβλήθηκαν για πολύ μετά και μένουμε να περιμένουμε να δούμε πότε τελικά θα μπορέσουμε να τις απολαύσουμε στον κινηματογράφο.



Όσο, λοιπόν, βρισκόμαστε σε αυτήν την αναμονή, ευτυχώς κάποιες φορές, όπως η τωρινή, έρχονται για να μας δώσουν ελπίδα και φυσικά πολλή χαρά. Σύμφωνα με το ScreenRant, τα γυρίσματα της ταινίας «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» τελείωσαν. Θα ακολουθήσουν κάποιοι μήνες επεξεργασίας της, όπως είθισται, αλλά δύσκολα ο κορονοϊός θα αποτελέσει πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι, παρά μόνο στους κινηματογράφους.

Να πούμε, πάντως, ότι η ταινία ξεκίνησε γυρίσματα στα τέλη του 2020 στην Αγγλία και ακολούθησε πολύ αυστηρό πρόγραμμα για να καταφέρει να τελειώσει μέσα σε αυτούς τους μήνες.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2022.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved