Θα έχουμε cameo του Chadwick Boseman στη Marvel;

Μάλλον η απάντηση δεν είναι αυτή που θα ήθελες να ακούσεις, με ένα μεγάλο «αλλά».

Η ταινία Black Panther ανήκει αυτήν τη στιγμή στις πιο επιτυχημένες παραγωγές που έχουν κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο. Ο Chadwick Boseman κέρδισε το κοινό. Παρέδωσε έναν καταπληκτικό T’Challa που όμοιό του δε θα μπορούσαμε να βρούμε. Δυναμικό, τίμιο, ηθικό.

Δεν τον αγαπήσαμε, όμως, μόνο για τον ρόλο του στις ταινίες. Ο ηθοποιός ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος που έδειχνε κάθε φορά το ενδιαφέρον του στους άλλους. Ευγενικός και με αρχές. Όταν έχασε τη ζωή του από καρκίνο στις 28 Αυγούστου του 2020, ο πλανήτης έπεσε σε θλίψη. Γιατί πρώτα απ’ όλα ο κόσμος έχασε έναν πολύ καλό άνθρωπο. Και αυτή είναι μεγάλη απώλεια.




Η απορία μας, λοιπόν είναι αν θα βρεθεί τρόπος να κάνει ο εκλιπών ηθοποιός cameo εμφάνιση σε μία από τις μελλοντικές ταινίες.

«Όχι. Μπορώ να το πω. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Θα ήμουν ειλικρινείς αν γινόταν. Το πέρασμα του Chad είναι ένα τεράστιο πράγμα και αγαπούσα τον άνθρωπο όσο τον χαρακτήρα. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σκεπτικοί σχετικά με το πότε να εμφανιστεί, γιατί σήμαινε πολλά σε πολλούς ανθρώπους, ακριβώς όπως και σε εμάς. Αλλά, ναι, δε θα το χρησιμοποιούσαμε ως ‘Ελάτε την επόμενη εβδομάδα. Ίσως δείτε τον Panther!’. Δε θα το κάναμε και δεν έρχεται», είπε ο παραγωγός της ταινίας Black Panther, Nate Moore, στο Vanity Fair.

Πάντως, ο Boseman ήταν τόσο συμπαθής στο κοινό που πιστεύουμε ότι κάποιον τρόπο θα βρει η Marvel για να τον επαναφέρει. We’ll see.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved