Ταινία που κυκλοφόρησε πρόσφατα προκάλεσε στους ηθοποιούς κλειστοφοβία

Οι δηλώσεις των σταρ δημιούργησαν στο κοινό ταραχή και μόνο στο άκουσμα.

Παρά την πανδημία και το lockdown, ο κινηματογράφος, όπως κάθε τομέας της ζωής μας, βρήκε τον τρόπο να συνεχίσει να δημιουργεί νέες ταινίες. Με τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, αλλά εμπλουτίζοντας έναν ήδη τεράστιο κόσμο που γνωρίζουμε και που αγαπάμε.

Πρόσφατη άφιξη στις ζωές μας είναι η ταινία Voyagers. Η ιστορία περιγράφει τη ζωή 30 νέων αντρών και γυναικών σε ένα διαστημόπλοιο καθώς πηγαίνουν σε έναν νέο πλανήτη. Ένα cast από πολύ γνωστούς ηθοποιούς, όπως ο Tye Sheridan, η Lily-Rose Depp, ο Fionn Whitehead και ο Colin Farrell, απαρτίζει την ομάδα που αρχίζει να νιώθει κλειστοφοβία στους χώρους του κινούμενου σπιτιού τους.



Το τρομακτικό της υπόθεσης, όμως, είναι ότι αυτό το συναίσθημα ένιωθαν σε έναν βαθμό και οι άνθρωποι στο σετ. Συγκεκριμένα, ο Sheridan -που υποδύθηκε τον Cyclops στους X-Men- δήλωσε:

«Πιστεύω ότι σίγουρα παρουσιάζει τις δυσκολίες. Είσαι σε ένα πραγματικά πολύ στενό χώρο και προσπαθείς να γυρίσεις μία ταινία. Πιστεύω ότι η ταινία αντιμετωπίζει κλειστοφοβία, γιατί στην πραγματικότητα οι χώροι ήταν πολύ στενοί, αλλά αυτό είναι το είδος της ταινίας και πιστεύω ότι αυτό είναι που την κάνει τόσο ενδιαφέρουσα και ψυχαγωγική στον θεατή»

Ο Fionn Whitehead είπε:

«Ίσως ήταν πιο κλειστοφοβικά στο σετ (παρά στην ταινία). Τα σκηνικά ήταν απίστευτα, ήταν πραγματικά απίθανα, πολύ κλειστοφοβικά, πολύ στενά, χωρίς πολύ αέρα να κυκλοφορεί μέσα και ήταν και στα μέσα του καλοκαιριού, οπότε έκανε πολλή ζέστη»

Δεν ξέρουμε το κατά πόσο είσαι κλειστοφοβική ή αυτό είναι κάτι που δε σε επηρεάζει, όμως, ακούγεται να προκαλεί ιδιαίτερη δυσφορία, ακόμα για τις ανάγκες μίας ταινίας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved