Τα παιδιά ηθοποιού του Harry Potter δε θέλουν με τίποτα να δουν τις ταινίες

Δεν μπορούμε να φανταστούμε να μη βλέπεις Harry Potter γιατί παίζει ο μπαμπάς σου.

Έχουμε μεγαλώσει με τις ταινίες του Harry Potter. Η J. K. Rowling έκανε μία εξαιρετική δουλειά στο να παρουσιάσει όλο αυτό το καταπληκτικό σύμπαν μάγων που μας έκανε να περιμένουμε πώς και πώς να βρεθούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όλο το story, οι χαρακτήρες του και το σασπένς που έκαναν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους γονείς να ανυπομονούν για τη συνέχεια.

Ο κάθε ένας από τους θεατές σίγουρα έχει κρατήσει τις δικές τους αναμνήσεις. Τις δικές του αγαπημένες σκηνές που θυμάται και ξαναβλέπει μέχρι σήμερα. Όμως, τα παιδιά ενός από τους σταρ των ταινιών δεν τις έχουν δει και για αυτό φταίει… ο μπαμπάς τους.




Ο ηθοποιός Jason Isaacs που υποδύθηκε τον Lucius Malfoy, μπαμπά του Draco, είπε στο Digital Spy ότι έχει καταστρέψει τις ταινίες για τα παιδιά του.

«Ω, Θεέ μου, όχι, τα παιδιά μου δε βλέπουν τίποτα που να παίζω εγώ εκεί. Τους το έχω καταστρέψει. Προτιμάνε να φάνε τα δάχτυλά τους από το να δουν οτιδήποτε στο οποίο συμμετέχει ο μπαμπάς τους. Ας αφήσουμε για λίγο τον Harry Potter. Σε σχεδόν σε ό,τι άλλο έχω κάνει, θα έβλεπαν τον μπαμπά τους είτε να κάνει σεξ είτε να σκοτώνει κόσμο, κάποιες φορές και τα δύο. Δεν είναι κάτι με το οποίο θέλουν να ασχοληθούν οι άνθρωποι, εκτός κι αν είναι σε ψυχοθεραπεία. Λατρεύουν τα βιβλία, όμως»

Πολύ στενοχωριόμαστε για τα παιδιά του που δεν έχουν δει Harry Potter, πάντως.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved