Έχεις μικρό δωμάτιο; 6 tips για να το κάνεις να φαίνεται μεγαλύτερο

Μπορείς να κάνεις «θαύματα» με τον μικρό σου χώρο.

Έχεις μικρό δωμάτιο; 6 tips για να το κάνεις να φαίνεται μεγαλύτερο

Πόσο καιρό έχεις περάσει τους τελευταίους μήνες στο δωμάτιό σου; Λογικά η απάντηση κυμαίνεται από «πολύ» έως «άπειρο» και είναι αναμενόμενο. Με το lockdown δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές. Αναγκαστικά μείναμε όλοι μέσα στο σπίτι και είδαμε με ποιον τρόπο θα μπορούσε να περάσει η ώρα ώστε να μη βαριόμαστε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η κάθε μέρα ίδια. Η ψυχολογία μας αλλάζει, οπότε μία μπορεί να ξυπνήσουμε σε καλή διάθεση και μία όχι και στα καλύτερα mood. Αλλά προσπαθούμε, κάθε μέρα και περισσότερο.

Στο προκείμενο, επειδή ακριβώς περνάμε τόσες ώρες μέσα στο δωμάτιό μας, θέλουμε αυτό να έχει όμορφη διακόσμηση. Να έχει τα πράγματα που μας αρέσουν στα σημεία που μας αρέσουν. Να κοιτάζουμε τριγύρω και, επειδή μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, να νιώθουμε έστω και λίγο καλύτερα.


Βέβαια, δωμάτιο από δωμάτιο έχει διαφορά. Και δεν είναι πάντα ιδανικές οι συνθήκες. Τι εννοούμε. Ενδεχομένως το δωμάτιο κάποιου να είναι μικρό και να μην έχει και τόσο χώρο για να αξιοποιήσεις. Όμως, αυτός δεν είναι λόγος για να στενοχωριέσαι, αφού μπορείς να κάνεις το καλύτερο με αυτά που έχεις.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε 6 tips που θα κάνουν το δωμάτιό σου να φαίνεται μεγαλύτερο.