The Walking Dead: Τόσα χρόνια έχουν περάσει από την καταστροφή του κόσμου

Το έχεις σκεφτεί ποτέ;

Πάμε να κλείσουμε ενδέκατο χρόνο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του Walking Dead. Ένα πράγμα που δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έβαζα να παίξουν εκείνα τα πρώτα λεπτά ήταν η αγωνία που ένιωθα. Ίσως να μιλάμε για μία από τις καλύτερες αρχές σειράς. Πόσο μάλλον σε ένα είδος που φημίζεται για την πληθώρα των παραγωγών του. Εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο να ξεχωρίσεις.

Ε, λοιπόν, το Walking Dead δεν έχει τέτοια προβλήματα. Δεν ξέρω πόσες φορές μέσα σε αυτήν τη δεκαετία έχω συντονιστεί χωρίς να μπορώ να σηκωθώ από την οθόνη. Έχουμε δει διάφορα γκρουπς, χαρακτήρες που πεθαίνουν, νέους που εμφανίζονται, stories που αρχίζουν και τελειώνουν, αλλά, υπάρχει μία απορία που έχουμε πολύ συχνά.

Πόσος καιρός έχει περάσει από την αρχή της καταστροφής του κόσμου;




Στο πρόσφατο επεισόδιο με την ιστορία του Negan, μάθαμε πώς ήταν εκείνος πριν γίνει ο ηγέτης των Saviors: ένας καθηγητής γυμναστικής που προσπαθούσε να βρει δουλειά, ενώ, μάλιστα, απατούσε τη γυναίκα του με μία από τις φίλες της. Ανέκαθεν είχε πρόβλημα με τον χαρακτήρα του, τον οποίο προσπαθούσε να ελέγξει και, όταν έγινε η αποκάλυψη zombie, απλά έκανε unleash.

Στην παρακάτω gallery θα δεις και πόσα χρόνια έχουν περάσει τελικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο που έχει προβληθεί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved