Black Widow: Το νέο τρέιλερ συγκινεί με την ιστορία της Natasha Romanoff

Οι νέες σκηνές από την ταινία της Marvel είναι εδώ και είμαστε συντονισμένες.

Όπως κάθε τι στη ζωή μας, έτσι και ο κινηματογράφος έχει πληγεί από τον κορονοϊό. Όλες οι παραγωγές έχουν πάει πίσω. Αυτές που δεν είχαν κάνει ακόμη γυρίσματα αναβλήθηκαν για μήνες μετά. Όσες ήταν έτοιμες, ακριβώς επειδή οι κινηματογράφοι έκλεισαν, μπήκαν σε ένα pause.

Η Marvel έχει μία μεγάλη λίστα με νέες ταινίες στο πρόγραμμά της. Η Black Widow με την ιστορία της Natasha Romanoff θα ήταν η πρώτη από αυτές. Τα γυρίσματα είχαν τελειώσει, η ταινία είχε γυριστεί και ήταν έτοιμη να βρεθεί στο σινεμά, όμως το lockdown μετέθεσε την ημερομηνία του λανσαρίσματός της.

Στην παρούσα φάση και εκτός άλλου απροόπτου, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου του 2021 στην Αμερική και όσο περιμένουμε να περάσει ο καιρός για να φτάσει με το καλό και σε εμάς, η εταιρεία παραγωγής κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ.

Σε αυτό, βλέπουμε περισσότερες σκηνές για το story της Natasha, μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τους χαρακτήρες και όλα αυτά αναμενόμενα μας κάνουν να ανυπομονούμε περισσότερο για το μέλλον.

Ας μην ξεχνάμε ότι πιθανώς αυτή να είναι και η τελευταία εμφάνιση της Black Widow σε ταινία, αφού στο Endgame θυσιάστηκε για να πάρει ο Hawkeye το Πετράδι της Ψυχής και να σωθεί ο πλανήτης.

Δες το νέο τρέιλερ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved