Μια τρελή θεωρία θέλει Elsa και Anna του Frozen να είναι αδερφές του Tarzan

Μόλις έγιναν στάχτη τα παιδικά μας όνειρα.

Και ποιος δεν έχει δει, με μεγάλη χαρά, τις ταινίες της Disney; Οι περισσότεροι από εμάς, όντας μικρά παιδιά, έφηβοι αλλά και ενήλικες έχουμε δει σε επαναλήψεις τις περισσότερες από τις ταινίες αυτές των παιδικών μας χρόνων, χωρίς όμως να αντιληφθούμε τι πραγματικά υπάρχει πίσω από… την οθόνη μας και εξηγούμαστε.

Όντας μικροί και… απονήρευτοι δεν είχαμε συνδυάσει ήρωες και ταινίες φαίνεται όμως πως πίσω από κάθε παραγωγή υπάρχει κάποια σχέση, όπως ας πούμε της γοργόνας Ariel με τον Captain Hook. Τι μπορεί να τους ενώνει;

via GIPHY

Οι fans σκέφτηκαν σοφά πολλές από τις ταινίες της Disney και διαπίστωσαν πως κάποιοι ήρωες έχουν σχέση με κάποιους άλλους. Ήξερες εσύ πως οι γονείς της Elsa και της Anna από το Frozen είναι οι γονείς του… Tarzan; Λοιπόν ναι, αυτή είναι μια θεωρία των θαυμαστών πολύ εύστοχη.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σε προειδοποιήσουμε πως μετά από αυτό το κείμενο, οι ιδανικές ιστορίες της Disney ίσως χάσουν τη μαγεία τους.

via GIPHY

Διάβασε επίσης: Disney Cartoon Theories: Οι θεωρίες που «γκρέμισαν» τα παιδικά μας χρόνια

Όπως πολλοί ήρωες και ηρωίδες της Disney, έτσι και η Ariel χάνει έναν από τους γονείς της. Στην τρίτη ταινία της σειράς, The Little Mermaid: Ariel's Beginning, αποκαλύπτεται ότι η βασίλισσα Αθηνά(aka η μαμά της Ariel) σκοτώθηκε από πειρατές όταν η κόρη της ήταν ακόμη πολύ μικρή. Θα μπορούσε αυτός ο πειρατής να είναι ένας άλλος διάσημος χαρακτήρας της Disney;

Πολλοί fans της Disney φαίνεται να το σκέφτονται και η φυσική εμφάνιση της Βασίλισσας Αθηνάς στην αρχή της Ariel φαίνεται να επιβεβαιώνει τις θεωρίες τους. Οι θεατές παρατήρησαν ότι μοιάζει πολύ με μια γοργόνα που εμφανίζεται στο Peter Pan. Ναι, σωστά κατάλαβες. Ο Captain Hook ίσως να είναι ο πειρατής που στέρησε από την Ariel τη μητέρα της.

Όπως αναφέρεται από πολλούς θαυμαστές ο λόγος για τον οποίο ο Peter Pan δεν μεγαλώνει ποτέ είναι επειδή δεν είναι πια στη ζωή. Η θεωρία αν και στενόχωρη δεν είναι υπερβολική, ειδικά αν κανείς σκεφτεί τη ζωή του συγγραφέα.

via GIPHY

Άφησε τα δικαιώματα του Peter Pan σε ένα παιδικό νοσοκομείο, όπου θα βοηθούσε ασθενείς που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση. Ακόμα και πριν από αυτό, έγραψε σε μια βιογραφία ότι άντλησε έμπνευση από τον αδερφό του David, ο οποίος έφυγε πολύ νέος από τη ζωή και ως εκ τούτου θα παραμείνει αγόρι για πάντα. Ναι, ο Peter Pan ίσως είναι ο αδερφός του.


Οι γονείς της Elsa και της Anna είναι οι γονείς του Tarzan;

Πόσο τρελό θα ήταν αυτό; Όπως αναφέρεται στο enkivillage, όταν ρωτήθηκαν για τη θεωρία αυτή οι παραγωγοί του Frozen, δήλωσαν ότι οι γονείς των κοριτσιών δεν πέθαναν στη θάλασσα, αλλά κατάφεραν να διαφύγουν σε ένα νησί όπου απέκτησαν έναν γιο αλλά αργότερα σκοτώθηκαν από μια λεοπάρδαλη. Αν λοιπόν οι γονείς της Elsa και της Anna δεν πέθαναν σε ναυάγιο και έζησαν στη ζούγκλα, θα μπορούσαν να είναι οι γονείς του Tarzan; Μοιάζει μια εύστοχη παρατήρηση αυτή!

via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved