Lucifer: Πότε θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν

Περίμενες πολύ και τώρα είναι η ώρα για την ανταμοιβή σου.

Η πέμπτη σεζόν του Lucifer δεν μπορείς να πεις ότι ξεκίνησε προσφέροντας τη μέγιστη ικανοποίηση για τους φανς. Αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν το story με τον δίδυμο αδερφό λίγο εκτός των δικών τους προτιμήσεων και κάπως έτσι δεν έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ωστόσο, ο Luci είναι ο Luci. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Tom Ellis κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αποδίδει τον χαρακτήρα όπως του αξίζει, με το Los Angeles να περνάει μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του με τη βοήθεια αυτού του ιδιαίτερου σύμβουλου της αστυνομίας.



Όταν προβλήθηκε το πρώτο μισό της 5ης σεζόν, όλοι είχαμε την απορία σχετικά με το πότε η εταιρεία παραγωγής θα κυκλοφορούσε τη συνέχεια. Οι εικασίες ήταν πολλές. Καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της αναμονής, ξαναβάλαμε τα αγαπημένα μας επεισόδια για να θυμηθούμε επικές στιγμές της σειράς. Με κάποια γελάσαμε σαν να ήταν η πρώτη φορά.

Τώρα, όμως, ήρθε επιτέλους η στιγμή που το Netflix ανακοίνωσε επίσημα την άφιξη του δεύτερου μισού της 5ης σεζόν και κάποιος ενθουσιασμός είναι πολύ εμφανής στην ατμόσφαιρα.

Μπες, λοιπόν, στην παρακάτω gallery για να δεις την ακριβή ημερομηνία και feel free να εκφραστείς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved