Game of Thrones: Αυτά είναι τα τρία επικά prequels που θα κυκλοφορήσουν

Αν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου, μην ανησυχείς. Δεν είσαι μόνη.

Όσος καιρός κι αν περάσει από το τέλος του Game of Thrones, το μυαλό μας θα είναι εκεί. Στη σειρά που μεγάλωσε μαζί μας 10 χρόνια. Στα επεισόδια που μας έκαναν να κολλήσουμε στον καναπέ του σαλονιού και να μην μπορούμε να σηκωθούμε με τίποτα. Στις εξελίξεις που μας δημιούργησαν την επιθυμία να ξυπνάμε από τα άγρια χαράματα για να δούμε πρώτες τα επεισόδια -ναι, το κάναμε, guilty as charged-.

Ευτυχώς, δεν πέρασε πολύς καιρός με την αμφιβολία στο μυαλό μας για τη συνέχεια. Γρήγορα άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες πληροφορίες περί prequel, καθώς, όπως γνωρίζουμε, ο συγγραφέας του σύμπαντος, George R. R. Martin, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο παρελθόν.



Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, κυκλοφόρησαν φήμες και για κάποια νέα που μάλλον θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς. Ακόμα και να τα θεωρείς λογικά σε έναν βαθμό, η επιβεβαίωσή τους μόνο χαρά μπορεί να σου προξενήσει.

Πολλά Μέσα, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Martin βρίσκεται αυτήν τη στιγμή να εργάζεται σε όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία prequel της σειράς. Όπως ανέφερε πρώτο το Deadline, τα επόμενα χρόνια θα είναι γεμάτα από Game of Thrones και όλες τις οικογένειες που το αποτελούν.

Ποια θα είναι τα τρία prequel που ετοιμάζονται; Μπες στην παρακάτω gallery για να τα δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved