6 περίεργα apps για το κινητό σου που δεν ξέρεις ότι υπάρχουν

Ποτέ μην λες ποτέ!

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για τα κινητά μας που είναι πολύ πρακτικές, λειτουργικές ή απλά καλές ιδέες. Υπάρχουν όμως και αυτές οι εφαρμογές που είναι αρκετά περίεργες, ασυνήθιστες και εντελώς ασήμαντες. Εδώ σου έχω συγκεντρώσει μερικά apps που δεν θα πιστεύεις ότι υπάρχουν. Μερικές από αυτές μπορεί να σου τραβήξουν την προσοχή ώστε να τις κατεβάσεις για πλάκα!

1. Nothing
Η πρώτη εφαρμογή στη λίστα μας είναι μία από τις πιο περίεργες εφαρμογές που έχω συναντήσει. Όπως υποδηλώνει το όνομα της, η εφαρμογή δεν κάνει τίποτα! Όταν ξεκινάει η εφαρμογή βλέπεις μια κενή μαύρη οθόνη και τίποτα άλλο. Για να καταλάβεις δεν έχει καν εικονίδιο και κοιτάζεις έναν κενό χώρο.

2. S.M.T.H. (Send Me To Heaven)
Το app S.M.T.H. είναι μια εφαρμογή που θα πρέπει να την χρησιμοποιήσεις με απολύτως δική σου ευθύνη και ρισκάροντας τον μεγαλύτερο φόβο του κινητού σου. Την πτώση του! Η εφαρμογή αυτή είναι για την ακρίβεια ένα παιχνίδι στο οποίο ρίχνεις το τηλέφωνό σου προς τα πάνω και αυτό υπολογίζει το ύψος της ανύψωσης. Μπορείς να κάνεις κόντρα με τους φίλους σου και να δεις ποιος έχει το υψηλότερο σκορ. Έχε όμως στο νου σου ότι ρισκάρεις να σπάσεις το τηλέφωνό σου!

3. Fake Conversation
Η ψεύτικη συνομιλία, όπως υπονοεί και το όνομα της εφαρμογής, σου επιτρέπει να λαμβάνεις ψεύτικες τηλεφωνικές κλήσεις. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για εκείνες τις περιπτώσεις που χρειάζεσαι μια δικαιολογία για να ξεφύγεις από μια κατάσταση. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές, αλλά το πλεονέκτημα αυτού του app είναι ότι μπορεί να σε βοηθήσει να συνεχίσεις μια πειστική συζήτηση, καθώς παίζει προ εγκατεστημένο ήχο.

4. Cuddlr
Αυτήν την εφαρμογή δεν μπορείς να την βρεις ευκολά καθώς είναι δυσεύρετη στην Ελλάδα. O λόγος που την συμπεριλαμβάνω εδώ είναι γιατί αξίζει να μπει στις περίεργες εφαρμογές. Το ασυνήθιστο με αυτό το application είναι ότι έχει τα χαρακτηριστικά ενός κοινωνικού δικτύου και φροντίζει, ώστε να βρεις άτομα σε κοντινή απόσταση από σένα που είναι πρόθυμα να σου χαρίσουν μια αγκαλιά... Λίγο αλλόκοτο!

5. Ghost Hunter
Νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά και πως μια παραφυσική δραστηριότητα καταλαμβάνει τους χώρους του σπιτιού σου; Τι λες να θέλουν τα φαντάσματα από εσένα; Την απάντηση έρχεται να δώσει η εφαρμογή «Κυνηγός φαντασμάτων και ανιχνευτής παραφυσικής δραστηριότητας». H συγκεκριμένη εφαρμογή είναι περισσότερο παιχνίδι. Είναι διαθέσιμη για iOS αλλά μπορείς να βρεις παρόμοιες και για android.

6. K Blocker – (Block Kardashian content)
Αν είσαι μια από αυτές που κουράστηκαν και βαρέθηκαν να ακούνε συνεχώς για τον κόσμο των Kardashian, η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει δημιουργηθεί για να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτό! Το συγκεκριμένο app αποκλείει από όλες τις διαδικτυακές αναζητήσεις σου ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια Kardashian. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη κανονικά για iOs και αναμένουμε να βγει και στις android συσκευές.

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου για να αποκτήσεις περισσότερους followers στο Instagram!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved