Justice League: To νέο κλιπ της ταινίας είναι απλά σκοτεινό

Όλοι ανυπομονούν να δουν το αποτέλεσμα.

Όλο το πρόγραμμα του κινηματογράφου έχει πάει πίσω με την πανδημία. Είναι πολλές φορές που συζητάμε με την παρέα τι είναι αυτό που μας έχει λείψει περισσότερο από την προ κορονοϊού εποχή. Αυτό που ετοιμαζόμαστε, μπαίνουμε στην αίθουσα και απολαμβάνουμε στην τεράστια οθόνη την αγαπημένη μας παραγωγή.

Κάθε μεγάλη εταιρεία παραγωγής, όμως, έχει αφήσει τις νέες της ταινίες σε pause. Γιατί οι κινηματογράφοι έχουν κλείσει με αποτέλεσμα είτε να μετατίθεται η ημερομηνία κυκλοφορίας τους για μήνες μετά είτε να πηγαίνει σε κάποια online επιλογή.

Η νέα ταινία του Zach Snyder, Justice League, έρχεται στο HBO Max και όλοι περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα της δουλειάς μερικών από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του Hollywood. Ο ίδιος ο Snyder, δε, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα νέο clip από την ταινία, το οποίο μας δείχνει μία καλύτερη εικόνα των βασικών ηρώων.

Το teaser αρχίζει με ένα πλάνο του Batman μέσα σε έναν μαύρο ουρανό προμηνύοντας όλα όσα πρόκειται να γίνουν στην πορεία. Η Justice League του Snyder είναι γεμάτη εκπλήξεις και αναμένεται να τελειώσει με μία ανατροπή που προδιαθέτει για το sequel της ταινίας.

Δες το dark clip που δημοσίευσε στο προφίλ του ο Snyder στη συνέχεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved