Cobra Kai: Επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν και ξέρουμε πότε

Σίγουρα ανυπομονείς να μάθεις περισσότερα!

Το Cobra Kai πρόκειται να επιστρέψει για την τέταρτη σεζόν και φαίνεται πως η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ακόμη κι αν η τρίτη σεζόν μας άφησε με μια γλυκιά αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ των πρωταγωνιστών και κυρίως των αντίπαλων ομάδων, η τέταρτη σεζόν θα φέρει όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα στις 26 Φεβρουαρίου ότι το Cobra Kai ξεκίνησε την παραγωγή της τέταρτης σεζόν και μάλιστα αποκάλυψε πως το πρώτο επεισόδιο της σεζόν θα ονομάζεται «Let's Begin». Φυσικά καταλαβαίνεις πως μετά από αυτό είναι σίγουρο ότι η σειρά θα κυκλοφορήσει σύντομα.

https://www.instagram.com/p/CLxJ7GVluRS

Η τέταρτη σεζόν πιθανότατα θα επικεντρωθεί στην προπόνηση του Miyagi-do / Eagle Fang καθώς ετοιμάζονται να πάρουν μια για πάντα τον Kreese's Cobra Kai. Δυστυχώς για αυτούς, ο Robby είναι στο πλευρό του Kreese, οπότε σίγουρα θα είναι ένας σκληρός αγώνας.

Θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στη νέα σεζόν;
Δύο νέοι χαρακτήρες θα ενσωματωθούν στο cast, Dallas Dupree Young και Oona O'Brien. Ακόμη είναι άγνωστο ποιοι θα είναι και τι ρόλο θα παίξουν στην εξέλιξη της σειράς, σίγουρα όμως θα φέρουν τα πάνω- κάτω.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Cobra Kai σεζόν 4;
Είναι πολύ πιθανό να δούμε τη νέα σεζόν τον Ιανουάριο του 2022. Ακόμη κι αν σου φαίνεται μακρινή αυτή η ημερομηνία πρέπει να σου πούμε πως είμαστε πολύ τυχερές αν κυκλοφορήσει τότε. Finger cross και αναμένουμε για περισσότερες ανακοινώσεις.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved