Ο Robert Downey Jr. κάνει μία ανάρτηση και μας γεμίζει νοσταλγία

Ο αγαπημένος ηθοποιός κάνει μία από τις πιο ωραίες αναρτήσεις του τελευταίου διαστήματος.

Λατρεύουμε τους Avengers. Μπορεί ουσιαστικά η ιστορία τους να τελείωσε, αλλά η εμμονή μας μαζί τους δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Γιατί πολύ απλά βρίσκονταν στη ζωή μας μία δεκαετία και τους γνωρίσαμε τόσο ξεχωριστά όσο και στις ιστορίες που συνδυάζονταν με αυτές άλλων.

Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά την ημέρα που πήγα στο σινεμά για να δω το Endgame. Η κατάμεστη αίθουσα ήταν «εκεί». Ανυπομονούσε να δει τον τρόπο με τον οποίο η Marvel θα ολοκλήρωνε την ιστορία των αγαπημένων τους ηρώων. Πέρα από την αγωνία, όμως, νοσταλγήσαμε, συγκινηθήκαμε, στενοχωρηθήκαμε. Γενικώς, το συναίσθημα ήταν πολύ πλούσιο.

Παρά το ότι κοντεύουν να περάσουν πια δύο χρόνια από τότε, το hype παραμένει το ίδιο έντονο. Γι’ αυτό και κάθε νεότερη ανάρτηση γίνεται αντικείμενο συζήτησης.




Πρόσφατα, ο Robert Downey Jr. έκανε μία ανάρτηση, στην οποία δεν ποζάρει μόνος του. Για την ακρίβεια, βρίσκεται με την παρέα δύο άλλων Avengers, του Paul Bettany -Vision- και του Don Cheadle -War Machine-.

Φυσικά, το θέαμα ήταν απλά απίστευτο και μας έφερε στο μυαλό όλες τις υπέροχες στιγμές που έχουμε ζήσει μέσα από τις ταινίες που έχουν προβληθεί όλα αυτά τα χρόνια στους κινηματογράφους.

Δες τα βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του.

https://www.instagram.com/p/CL7bHuwFpfI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved