Black Widow: Διέρρευσαν photos της ταινίας, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τίποτα

Πολύ θα θέλαμε κάποιο clue για την κατεύθυνση που ακολουθεί η υπόθεση.

Διανύουμε μία περίοδο αρκετά περίεργη θα λέγαμε. Το όλο θέμα της πανδημίας έχει πάει τα πάντα πίσω. Τα πάντα. Δε συζητάμε καν για τον κινηματογράφο που εκ των πραγμάτων ήταν ο πρώτος που πάτησε pause. Οι κινηματογράφοι, άλλωστε, είναι χώροι που κατά κανόνα συγκεντρώνουν πολύ κόσμο, οπότε η μοίρα τους θέλει να κλείνουν πρώτοι και να ανοίγουν τελευταίοι.

Πολλές ταινίες, ακόμα και αυτές που ήταν ήδη έτοιμες όταν εμφανίστηκε ο κορονοϊός, αναβλήθηκαν για μήνες μετά την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Το κινηματογραφικό πρόγραμμα, λοιπόν, άλλαξε ριζικά.

Η ταινία της Black Widow είναι η πρώτη ταινία που θα κυκλοφορούσε η Marvel στους κινηματογράφου το 2020 και βρισκόμενοι στον Μάρτιο του 2021, ακόμα τίποτα. Με τα τωρινά δεδομένα και εκτός απροόπτου, η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις 29 Απριλίου.




Πρόσφατα, η makeup artist της ταινίας, Deborah Lamia Denaver, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες της Scarlett Johansson από την ταινία. Φυσικά, ο κόσμος στο άκουσμα αυτής της ιδέας, έχει στο μυαλό του ότι μπορεί και να μάθει και κάτι για την πλοκή, όμως δεν την αυτός ο σκοπός της.

Η Denaver λογικά ήθελε να εστιάσει στο κομμάτι του μακιγιάζ -κάτι που κατάφερε, γιατί είναι υπέροχη και εντυπωσιακή- ωστόσο επειδή οι λήψεις έχουν γίνει μέσα σε μπλε φόντο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο τριγύρω που να δείχνει έστω και το παραμικρό στοιχείο για το story.

Οπότε από αυτήν την άποψη δεν καταλάβαμε τίποτα, αλλά το μακιγιάζ αξίζει συγχαρητήρια!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved