Ο Tom Holland αποκαλύπτει μία «ιστορία τρόμου» από οντισιόν γνωστής ταινίας

Η διήγησή του είναι πολύ αστεία.

Ο Tom Holland είναι ένα από τα παιδιά που έχουν κατακτήσει το Hollywood. Ανήκει ξεκάθαρα στο νέο αίμα. Σε αυτό που παίρνει μεν μαθήματα από τους παλιούς, αλλά που οι ικανότητές του του επιτρέπουν να χαράξει τη δική του πορεία. Γιατί, αν ένα πράγμα μπορείς να πεις για τον ηθοποιό, είναι ότι έχει ταλέντο.

Η ανάθεση του Spider-Man σε αυτόν ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί, τόσο στον ίδιο όσο και στον εικονικό ήρωα των κόμικς. Είναι μία φρέσκια προσθήκη στον κινηματογράφο που έχει βρει όλο το κοινό σύμφωνο.

Πλέον ο ηθοποιός βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα. Ο λογαριασμός του στο Instagram παρακολουθείται από πάνω από 41 εκατομμύρια followers και εκεί είναι που ανεβάζει πιο συχνά ενημερώσεις για την καθημερινότητά του σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.




Ο ηθοποιός πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Backstage, όπου ερωτήθηκε σχετικά με το αν έχει κάποια «ιστορία τρόμου» από οντισιόν που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο.

Φυσικά, σχεδόν κάθε ηθοποιός έχει κάποια τέτοια ιστορία, μία που κάτι δεν πήγε καλά όταν πήγε να αποδείξει ότι αξίζει έναν ρόλο.

Στην παρακάτω gallery θα διαβάσεις ακριβώς τι είπε ο διάσημος σταρ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved