Το ξεκαρδιστικό βίντεο από τα «γυρίσματα των Avengers» θα σε ενθουσιάσει

Πατάμε το replay ξανά και ξανά.

Οι ταινίες της Marvel είναι έπη. Τόσο από άποψη κινηματογραφικής παραγωγής όσο και από άποψη ιστοριών. Φυσικά, η εταιρεία βασίστηκε στα κόμικς στην πλειοψηφία των περιπτώσεων για να βγει το αποτέλεσμα που είδαμε στη μεγάλη οθόνη, όμως, αυτό που συμβαίνει κάθε φορά στο σινεμά είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία.

Ξέρεις ότι όλη η αίθουσα θα ζήσει την ιστορία. Θα χαρεί με τις επιτυχίες των ηρώων και θα εκνευριστεί όταν οι κακοί βρίσκονται μπροστά. Αλλά, αυτό συμβαίνει και εκτός αιθουσών…

Οι Avengers και ο Thanos είναι ένας συνδυασμός που κάθε πραγματικός φαν της Marvel γνωρίζει. Ανεξαρτήτου ηλικίας. Το μίσος μας για τον Thanos δεν κρύβεται. Όχι ότι έχει κάνει και λίγα, εδώ που τα λέμε.




Πρόσφατα, όμως, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο από παιδικό πάρτι, στο οποίο υπήρχαν ουσιαστικά ηθοποιοί που ανέλαβαν τους ρόλους των Avengers και του Thanos. Σε κάποια φάση, την ώρα που ο Thanos είχε πέσει στο πάτωμα, ένας πιτσιρικάς σηκώθηκε, έτρεξε κατά πάνω του και του έριξε κλωτσιά.

Ο James Gunn είδε το βίντεο και φυσικά και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει σχετικό tweet, λέγοντας ότι πρόκειται για leak από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων της ταινίας.

Υ.Γ. Crossover γιατί φυσικά και θα εμφανιζόταν και ο Batman στο πλάνο, και αυτός είναι της DC.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved