Θα δούμε 2η σεζόν της σειράς «Fate: The Winx Saga»; Τι ανακοίνωσε το Netflix

Όλα όσα έχουμε μάθει μέχρι στιγμής.

Για μήνες τώρα, το Top10 ταινιών και σειρών του Netflix προσφέρει μια συναρπαστική συλλογή, την οποία σίγουρα έχεις βάλει σε λίστα προτεραιότητας, ή ήδη έχεις παρακολουθήσει. Αν ρίξεις μια τελευταία ματιά λοιπόν σε αυτή τη λίστα θα δεις την πρωτότυπη σειρά του Netflix με τίτλο «Fate: The Winx Saga», ένα δράμα που έκανε το ντεμπούτο του στις 22 Ιανουαρίου.

Ακολουθώντας μια ομάδα εφήβων… νεράιδων που εκπαιδεύονται στο σχολείο Alfea για την καταπολέμηση των τεράτων και την υπεράσπιση του κόσμου, η σειρά θυμίζει σε πολλά σημεία της την ανεπανάληπτη σειρά του Harry Potter, επομένως εκεί ίσως και να κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας. Σίγουρα αν είσαι fan του Harry Potter, τότε θα λατρέψεις αυτή τη σειρά.

https://www.instagram.com/tv/CKT6-Ozq6o3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη σεζόν αποτελούνταν από έξι 50λεπτα επεισόδια, κάτι που απογοήτευσε τους θαυμαστές αφού ήθελαν ακόμη λίγη δράση, ωστόσο μετά από μια ανακοίνωση έχουμε λόγο να είμαστε χαρούμενες, αφού φαίνεται πως έρχεται και η δεύτερη σεζόν.

Σε μια ανακοίνωση στις 18 Φεβρουαρίου, το Netflix άφησε να εννοηθεί ότι η σειρά ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν. «Τα έξι επεισόδια της πρώτης σεζόν έγραψαν μόνο την αρχή αυτού του απίστευτα πλούσιου κόσμου.» δήλωσε ο δημιουργός Brian Young.

Το Netflix επίσης, όπως αναφέρεται στο Αμερικανικό Marie Claire, δήλωσε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει για τη δεύτερη σεζόν στα τέλη του 2021 στην Ιρλανδία. Αυτό είναι κάτι αρκετά αισιόδοξο και μια κυκλοφορία τον Ιανουάριο του 2022 μοιάζει να είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο. Σίγουρα, πολύ σύντομα θα υπάρχουν περισσότερες ανακοινώσεις από τους υπεύθυνους του Netflix!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved