Γνωστός ηθοποιός της Marvel εμφανίστηκε πιο fit από ποτέ στη νέα του ταινία

Το κοινό του ανυπομονεί να τον δει στα νέα του βήματα.

Η Marvel έχει συστήσει στο κοινό πολλούς ηθοποιούς. Άλλοι ήταν ήδη γνωστοί στον χώρο του κινηματογράφου, ενώ άλλοι συστήθηκαν στο κοινό μέσα από τις ταινίες που τα πήγαν εξαιρετικά στο box office. Αποτέλεσαν ένα βήμα για να τους δει ουσιαστικά όλος ο πλανήτης και να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει να πορεύεται μαζί τους και να τους ζητάει για επόμενα πρότζεκτ.

Μπορείς και η ίδια να καταλάβεις πόσος ενθουσιασμός δημιουργείται στο κοινό όταν βρίσκει έναν αγαπημένο ηθοποιό που τον ακολουθεί πιστά. Κάθε νέο, κάθε συμμετοχή σε ταινία είναι αιτία να πανηγυρίσουμε.

Ένας από τους πρωταγωνιστές γνωστών ταινιών της Marvel, λοιπόν, εθεάθη πρόσφατα σε μία φωτογραφία από το νέο πρότζεκτ που έχει αναλάβει. Σε αυτήν, όμως, ο ηθοποιός φαίνεται διαφορετικός από την πλευρά της σωματικής διάπλασης.




Ο λόγος για τον Dave Bautista που υποδύεται τον Drax the Destroyer στις ταινίες Guardians of the Galaxy. Ο ηθοποιός ήταν superstar του WWE και, κάτι το εύρος του και η δύναμή του κάτι το ταλέντο του στην υποκριτική, όλα βοήθησαν στο να μεταπηδήσει κλάδο και στο να τον απολαμβάνουμε στον διάσημο χαρακτήρα της Marvel.

Τώρα, ωστόσο, ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο, αφού η φωτογραφία από τη σκηνή της ταινίας Army of the Dead τον δείχνει πιο γυμνασμένο από ποτέ.

Δες περισσότερες φωτογραφίες του Bautista από τις ταινίες της Marvel στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved