Κάτι πολύ cool συνέβη στη συγκινητική ταινία της Pixar, Up

Η αγαπημένη παραγωγή έχει πλέον ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο.

Την αγαπάμε την Pixar. Είναι η εταιρεία παραγωγής που μας παρέδωσε πολλές συγκινητικές ταινίες. Οι στιγμές που έχουμε συνδυάσει με το όνομά της ανήκουν στις κορυφαίες του είδους, σε αυτές που μας πλημμύρισαν με συναισθήματα και που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ.

Toy Story, Finding Nemo, Coco, The Incredibles, και πολλές άλλες παραγωγές έφτασαν στη μεγάλη οθόνη και μας έκαναν να τρέχουμε να προλάβουμε εισιτήρια ανεξάρτητα από την ηλικία μας.

Μία από αυτές τις ταινίες, όμως, κατέχει μία λίγο πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, το Up / Ψηλά στον Ουρανό. Διηγήθηκε την ιστορία ενός πολύ αγαπημένου και ερωτευμένου ζευγαριού που προσπαθούσε σε όλη του τη ζωή να μαζέψει χρήματα για να κάνει το ταξίδι των ονείρων του σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία.




Τα χρόνια περνούσαν, εκείνοι δεν κατάφερναν με τίποτα τον σκοπό τους γιατί όλο και κάτι προέκυπτε και, τελικά, όλο αυτό οδήγησε σε μία απρόσμενη γνωριμία και ένα ταξίδι με πολλές εκπλήξεις και περιπέτειες.

Αυτή η ταινία που μας έκανε να συγκινηθούμε με τα νοήματά της, τώρα ετοιμάζεται να λάβει μία πολύ cool εξέλιξη, με την Pixar να την κάνει anime!

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα βιντεάκι των 90 δευτερολέπτων που σου ξαναλέει με σύντομο τρόπο την ιστορία εστιάζοντας στα βασικά της κομμάτια.




Δες μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας στην πρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved