The Summer I Turned Pretty: Η σειρά που θα «διαγράψει» το «To All the Boys»

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά;

Ακόμη και αν οι θαυμαστές του «To All the Boys» έχουν λόγο να λυπούνται μετά το τέλος της σειράς, τα νέα είναι ευχάριστα αφού όπως ήδη σου έχουμε πει ετοιμάζεται το νέο εγχείρημα της συγγραφέως Jenny Han με τη νέα σειρά «The Summer I Turned Pretty».

Πότε θα βγει όμως η νέα σειρά «The Summer I Turned Pretty»;
Μετά την ανακοίνωση της σειράς, η Jenny υπαινίχθηκε ότι η παράσταση θα ερχόταν σύντομα μέσα στο 2021. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα πω την ιστορία της Belly το 2021» είπε, σύμφωνα με το Variety. «Για τους παλιούς οπαδούς των βιβλίων, νομίζω ότι θα αξίζει την αναμονή.

https://www.instagram.com/p/CLKRYjup2do/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της Jenny Han;
Ενώ οι θαυμαστές μπορεί να είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα σειρά πρέπει να σου πούμε πως ακόμη δεν γνωρίζουν ποιο θα είναι το cast, αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε ποιοι θα ενσαρκώσουν την Belly, τον Conrad, τον Jeremiah και τον Beck, τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Ποια θα είναι η υπόθεση της πρώτης σεζόν;
Δεδομένου ότι η σειρά ακολουθεί μια τριλογία βιβλίων, είναι πολύ πιθανό η πρώτη σεζόν να ακολουθήσει πιστά το πρώτο βιβλίο. Όπως αναφέρεται στο Variety, τo «The Summer I Turned Pretty» είναι ένα δράμα… πολλών γενεών που βασίζεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ ενός κοριτσιού και δύο αδελφών, σε μια συνεχή εξελισσόμενη σχέση μεταξύ των γονέων και σε μια ισχυρή γυναικεία φιλία.

https://www.instagram.com/p/CLCoL4_FrTj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προβλέπεται η νέα σειρά του Amazon Prime να γίνει η αγαπημένη σου, κι ακόμη κι αν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία φαίνεται πως η συγγραφέας έχει πάρει ζεστά τη νέα της σειρά. Στοιχηματίζουμε λοιπόν πως σύντομα θα έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved