To All the Boys: Γιατί τελειώνει οριστικά η σειρά και τι πρόκειται να έρθει

Φεύγει μια σειρά, έρχεται μια νέα!

Τα νέα για τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς «To All The Boys» δεν είναι τόσο ευχάριστα! Η σειρά φαίνεται πως τελειώνει οριστικά και έχουμε όσες απαντήσεις ψάχνεις! Αν και η σειρά αυτή έχει κάνει θραύση στην πλατφόρμα του Netflix, με χιλιάδες προβολές ανά τον κόσμο, θα πρέπει να αποδεχτείς το τέλος της, αφού υπάρχει και λόγος για αυτό.

Η σειρά «To All the Boys» βασίζεται στη σειρά βιβλίων με τις καλύτερες πωλήσεις της Jenny Han. Ακριβώς όπως πολλές σειρές που έχουν ενσαρκώσει τους χαρακτήρες των αγαπημένων μας βιβλίων, έτσι και αυτή η ιστορία έχει μόνο μια τριλογία. Όπως ήδη γνωρίζουμε, το «To All the Boys: Always and Forever» ακολουθεί το τελευταίο βιβλίο της σειράς, «Always and Forever», οπότε ήταν αναπόφευκτο να τελειώσει πια, κάπου εδώ.



Πάντως, ακόμη κι αν αυτή η σειρά φτάνει στο τέλος της, τα ευχάριστα νέα είναι πως πρόκειται να έρθει μια ολοκαίνουργια σειρά της Jenny Han. Η Amazon ανακοίνωσε επίσημα πως η σειρά βιβλίων της, «The Summer I Turned Pretty» πρόκειται να γίνει η νέα τηλεοπτική σειρά του Amazon Prime.

Ευτυχώς για όλους μας πάντως, φαίνεται πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να βγει η νέα σειρά. Αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, η Jenny υπαινίχθηκε πως θα έρθει νωρίτερα από ό, τι περιμέναμε.

https://www.instagram.com/p/CLKRYjup2do/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jenny Han μίλησε στο Variety και είπε: «Για τους παλιούς λάτρεις του βιβλίου, νομίζω ότι θα άξιζε την αναμονή. Για όσους ανακάλυψαν πρόσφατα τη σειρά “The Summer I Turned Pretty”, ελπίζω να αγαπήσετε αυτούς τους χαρακτήρες.»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved