Έρχεται live-action ταινία του Ηρακλή και όλα τα παιδιά των 90s ανυπομονούν

Άλλη μία αγαπημένη animated ταινία έχει μπει στη λίστα της Disney.

Για όλα τα παιδιά των 90s, η ταινία κινουμένων σχεδίων Ηρακλής ανήκει στα all-time-classics της κατηγορίας. Πέφτει στην περίπτωση εκείνων των ταινιών με τις οποίες έχουμε μεγαλώσει -ή μας έχουν μεγαλώσει- και, ακόμα και χρόνια μετά, τις θυμόμαστε με μεγάλη νοσταλγία.

Προσωπικά μιλώντας, έχει τύχει πολλές φορές τα περασμένα χρόνια να μπω στη διαδικασία να κάνω ένα φρεσκάρισμα της μνήμης με τέτοιου είδους ταινίες. Το πρώτο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Anastasia με τη διάσημη ιστορία της πριγκίπισσας και κόρης του Τσάρου της Ρωσίας, μία παραγωγή που είχε αναλάβει η 20th Century Fox Animation.

Είναι σαν μία μόδα των τελευταίων ετών, πάντως, αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων να φτάνουν στη μεγάλη οθόνη στη live-action εκδοχή τους. Η Πεντάμορφη και το Τέρας, η Σταχτοπούτα, η Mulan, όλες -με εξαίρεση την τελευταία για μάλλον πιο ευνόητους λόγους πανδημίας- τα πήγαν πολύ καλά στο box-office. Ίσως γιατί έχουν μία βαθιά συναισθηματική φόρτιση μαζί τους.

Τώρα, η Disney βρίσκεται σε διαδικασίες να φέρει στη ζωή την άλλη πολύ διάσημη animated ταινία, αυτή του Ηρακλή, και όλοι βρισκόμαστε σε ανυπομονησία για τη συνέχεια και για το πώς έχουν στο μυαλό τους οι Russo Brothers -το ντουέτο των ταινιών της Marvel-.




Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη δήλωση του Joe Russo στο LCB podcast σχετικά με το πρότεκτ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved