Το αγαπημένο κορίτσι του Game of Thrones θα παίξει στη νέα horror σειρά

Το πόσο ανυπομονούμε να τη δούμε στον νέο της ρόλο δε λέγεται.

Αν είσαι φαν του Game of Thrones, μάλλον κάπως θα ενθουσιαστείς με τα νέα που έχουμε σήμερα. Η αγαπημένη σειρά μπορεί να τελείωσε, όμως, άφησε ανεξίτηλα χαραγμένο το στίγμα της στη ζωή μας. Η τηλεόραση δε θα είναι ποτέ ίδια μετά από αυτή και λόγω της ύπαρξής της και λόγω της απουσίας της.

Όταν μία σειρά καταφέρνει να το κάνει αυτό, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά. Παραγωγές κυκλοφορούν καθημερινά, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι θα έχουν το μέγεθος αυτού του αντικρίσματος. Και εύλογα.

Το GoT καθήλωνε εκατομμύρια θεατών στους δέκτες τους. Οι χαρακτήρες που παρουσιάστηκαν στο κοινό είχαν τις δικές τους ιδιαιτερότητες και ο καθένας από εμάς έχει ξεχωρίσει τους δικούς του αγαπημένους, τόσο μεμονωμένα όσο και σε Οίκους. Με εξαίρεση μερικούς που κατάφεραν να γίνουν η αδυναμία όλων.

Η Lyanna Mormont ήταν ένα υπέροχα δυναμικό κορίτσι. Μία πραγματική ηγέτιδα που έκανε τη μικρή της ηλικία να φαντάζει ανούσια μπροστά σε όλα αυτά που κατάφερνε. Φυσικά, αυτό οφειλόταν στην ηθοποιό που βρέθηκε πίσω από την ηρωίδα, τη 17χρονη πλέον Bella Ramsey.




Ο κόσμος τη λάτρεψε. Τόσο που έγινε αντιληπτό από τους παραγωγούς και άρχισαν να τη ζητούν για τα επόμενα πρότζεκτ τους. Τώρα, όμως, έρχονται τα νέα ότι η Ramsey πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες, horror σειρές και δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για ποια σειρά μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved