Η συγκινητική φωτογραφία του Jeremy Renner από τα γυρίσματα του Endgame

Δε θα ξεπεράσουμε τους θανάτους σε αυτήν την ταινία. Ας το πάρουμε απόφαση.

Χρόνια η Marvel ετοίμαζε την ιστορία των Avengers. Πολλοί από τους βασικούς πρωταγωνιστές αποκτούσαν ανά διαστήματα δικές τους ταινίες που παρουσίασαν και εξηγούσαν τα προσωπικά τους βιώματα. Τους έφεραν πιο κοντά στο κοινό, ώστε, όταν αυτοί συνασπιστούν, να έχουν μία πιο προσωπική σχέση μαζί τους.

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το 2008 που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του Iron Man τι θα επακολουθούσε στη συνέχεια. Όλες εκείνες οι παραγωγές που απέφεραν εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη μας.

Το Endgame ολοκλήρωσε την ιστορία τους, αλλά έκανε και κάτι άλλο. Έδωσε το καλύτερο τέλος για τους ήρωες που θυσιάστηκαν για τον πλανήτη και στην πορεία συγκίνησε τους θεατές που είδαν τις σκηνές στη μεγάλη ή στη μικρή οθόνη.




Ας μην μπούμε στη διαδικασία να αναφέρουμε το I Love You 3000 του Iron Man. Όταν εμφανίστηκε στο ολόγραμμα για να αποχαιρετίσει την οικογένειά του, δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τα δάκρυά μας.

Πρόσφατα, ο Jeremy Renner που υποδύθηκε τον Hawkeye δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας και, μόλις την είδαμε, συγκινηθήκαμε γιατί δείχνει τρεις από τους πιο αγαπημένους μας ήρωες.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved