Raya & The Last Dragon: Η νέα πριγκίπισσα της Disney θα γίνει η αγαπημένη σου

Η νέα animated ταινία της Disney έρχεται!

Η επόμενη μεγάλη παραγωγή κινουμένων σχεδίων της Disney είναι στα σκαριά και σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει. Ένα νέο trailer «έπεσε» κατά της διάρκεια του Super Bowl και οι θαυμαστές ήδη έχουν μάθει το cast αλλά και την υπόθεση της ταινίας «Raya & The Last Dragon».

Η Raya δεν μοιάζει με κανέναν προηγούμενο χαρακτήρα της Disney και σίγουρα η ταινία αυτή θα σε κάνει να δεις με άλλο μάτι τις… πριγκίπισσες.Η Raya είναι μια μαχήτρια η οποία πρόκειται να σώσει τον κόσμο. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα εμφανιστούν στο δρόμο της εκείνη όμως έχει μόνο ένα στόχο! Να σώσει τη χώρα της από τα τέρατα... Druun.

Υπόθεση:
Πολύ καιρό πριν, στον φανταστικό κόσμο του Kumandra, άνθρωποι και δράκοι ζούσαν μαζί αρμονικά. Όταν τα τέρατα, γνωστά ως Druun απείλησαν τη χώρα, οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Τώρα, 500 χρόνια αργότερα, τα ίδια τέρατα επέστρεψαν και η Raya θα πρέπει να εντοπίσει τον τελευταίο δράκο για να φέρει επιτέλους της ειρηνή, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, θα μάθει ότι θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από τη μαγεία του δράκου για να σώσει τον κόσμο.



Η νέα ταινία της Disney εκτός από το υπέροχο σενάριο διαθέτει και ένα εξαιρετικό cast. H Kelly Marie Tran θα δώσει τη φωνή της στη Raya και η ηθοποιός και ράπερ Awkwafina θα δώσει τη φωνή της στη Sisu. Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Gemma Chan, Daniel Dae Kim, Chief Benja, Sandra Oh, Benedict Wong, Alan Tudyk.

Αν και η ταινία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2020 καθυστέρησε, όπως πολλές παραγωγές άλλωστε, λόγω της πανδημία COVID-19. Η animated ταινία «Raya and the Last Dragon» θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2021. Θα κάνει το ντεμπούτο της ταυτόχρονα στην Disney + Premier Access και στους κινηματογράφους στις 5 Μαρτίου 2021.

Δες στη gallery φωτογραφίες της επερχόμενης ταινίας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved