Δεν φαντάζεσαι ποιος ηθοποιός εμφανίστηκε στα γυρίσματα του Spider-Man 3

Τελικά, έχουμε πολλούς λόγους για να περιμένουμε την επόμενη ταινία.

H Marvel έχει γνωρίσει στο κοινό της πολλούς χαρακτήρες ανά τα χρόνια. Οι ήρωές της διαφέρουν ως προς τις δυνάμεις τους αλλά και ως προς τον γενικό τους χαρακτήρα. Το back story τους περιλαμβάνει άλλα ερεθίσματα. Και αυτό σημαίνει εκ των πραγμάτων και άλλα κίνητρα.

Ο Spider-Man, για παράδειγμα, σίγουρα μπορείς να πεις ότι είναι ένας από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες του αγαπημένου σύμπαντος. Ακόμα κι αν κάποιος δεν ασχολείται καθόλου με υπερήρωες, το όνομα του Spider-Man σίγουρα του είναι γνώριμο.

Για πρώτη φορά, ο Peter Parker εμφανίστηκε στο τεύχος 15 του comic book Amazing Fantasy το 1962 και έκτοτε ακολούθησαν πολλές ταινίες και γενικά εμφανίσεις του σε κάθε εκδοχή. Πρόσφατη αλλαγή και αναβάθμιση στον χαρακτήρα είναι η προσθήκη του Tom Holland στα ηνία.




Ενώ, λοιπόν, περιμένουμε την ταινία Spider-Man: Homecoming 3, της οποίας τα δικαιώματα μοιράζονται μεταξύ των Marvel Studios και της Sony, διάφορα νέα κάνουν την εμφάνισή τους δείχνοντας ότι μάλλον γνωστοί ηθοποιοί προηγούμενων ταινιών ετοιμάζονται να κάνουν τη μεγάλη τους επάνοδο.

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν ένα πολύ γνωστό όνομα στην επόμενη ταινία και μπορείς να δεις ποιο είναι αυτό στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved