H Λυδία Κανελλοπούλου είναι 13 ετών, είναι πρωταθλήτρια στο Pole Dance και μας εμπνέει

Η Λυδία είναι γνήσια teen queen και μας μιλάει για τις διακρίσεις της

Η Λυδία Κανελλοπούλου είναι 13 ετών και κάνει κάτι που μέχρι πριν μερικά χρόνια κανείς δεν θα πίστευε πως θα μπορούσε να πετύχει ένα παιδί στην αρχή της εφηβείας του. Η Λυδία που πριν μερικό καιρό εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διαγωνισμό Pole Art του εξωτερικού και συγκεκριμένα στον τελικό του World Pole Art Championship στην Ιταλία, συμμετέχει και στο φετινό «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και φυσικά έχει ξεχωρίσει.

Μιλάμε λοιπόν για ένα παιδί, ένα κορίτσι στην εφηβεία που μεγάλο του όνειρο είναι να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pole Dance που θα γίνει στον Καναδά.

«Στόχος μου είναι ένα χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα», μου λέει η Λυδία και πραγματικά με συγκινεί.

Φυσικά, στο άκουσμα του pole dance, του χορού σε στύλο, πολλοί θα απορούσαν για το πώς αποφάσισε ένα μικρό κορίτσι να ασχοληθεί με αυτό. Κι όμως, βλέποντας την Λυδία δεν μπορείς παρά να μαγευτείς και να εξετάσεις την καθαρά και μόνο αθλητική πλευρά του pole.

Και οι διακρίσεις δεν σταματούν για την Λυδία.

«Συμμετείχα το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ακροβατικής επι στύλου στην Ταραγονα στην Ισπανία και εκπροσωπώντας την Ελλαδα κατέκτησα την δεύτερη θέση. Τον Οκτώβριο βγήκα δεύτερη στον διεθνή διαγωνισμο pole art που εγινε στην Ελλαδα . Τωρα διαγωνίζομαι στο Ελλαδα εχεις ταλέντο στο σκαι έχοντας ήδη περάσει στους ημιτελικούς θέλοντας να παρουσιάσω την αθλητική πλευρά του pole sport», μας εξηγεί η ίδια.

«Ξεκίνησα πριν απο τέσσερα χρονια ακολουθώντας την μητέρα μου σε μια προπόνησή της. Μου άρεσε πολυ διότι περιείχε ως άθλημα πολλα στοιχεία ρυθμικής, ενόργανης και ακροβατικής που συναρπάζουν κάθε παιδί στην ηλικία μου».


Κι αυτό που με τρώει και ρωτάω τη Λυδία, είναι ποια άποψη έχει η οικογένειά της για τον αθλητικό δρόμο που έχει ακολουθήσει. Η ίδια μου εξηγεί:

«Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί και είναι υπερήφανοι για όσα έχω καταφέρει μέχρι τώρα».

Η Λυδία δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αλλά κατάφερε με το χτεσινό της πεταλουδένιο πρόγραμμα να μας εντυπωσιάσει!



Λυδία, σου ευχόμαστε πολλές πολλές επιτυχίες κι ένα Χρυσό Μετάλλιο στον Καναδά!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved