Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς; Αυτά τα ροφήματα θα σε βοηθήσουν

Δεν θα μετράς πια προβατάκια!

Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα με τον ύπνο σου; Αυπνίες και υπερένταση; Η ώρα του ύπνου είναι όντως ιερή και είναι γεγονός πως ο καλός και ποιοτικός ύπνος έχει περισσότερα οφέλη στην υγεία αλλά και στο δέρμα σου από όσα φαντάζεσαι. Οι απαραίτητες ώρες ύπνου είναι από επτά έως εννέα ώρες. Φυσικά αν διαρκώς ξυπνάς κατά τη διάρκεια της νύχτα ή βλέπεις εφιάλτες δεν θα νιώσεις την ευεξία που θα ένιωθες υπό άλλες συνθήκες.

Επίσης, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα ύπνου καλό θα ήταν να απομακρύνεις κάθε ηλεκτρονική συσκευή από το δωμάτιό σου. Η ραδιενέργεια και κυρίως το μπλε φως της οθόνης από το κινητό ή την τηλεόραση δεν βοηθούν να ηρεμήσεις και να αποκοιμηθείς. Πρέπει να απέχεις τουλάχιστον μισή ώρα από το κινητό σου.

Λοιπόν, αν ούτε αυτό σε βοηθήσει τότε πρέπει να προσέξεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Αν τρως το βράδυ θα πρέπει να καταναλώνεις ένα γεύμα ελαφρύ και σίγουρα να περιμένεις τουλάχιστον μια ώρα πριν ξαπλώσεις.

Ήξερες εσύ πως υπάρχουν συγκεκριμένα ροφήματα που βοηθούν να ηρεμήσεις και να αποκοιμηθείς πιο εύκολα; Κι όμως! Ένα από αυτά είναι και το ζεστό γάλα αλλά και ο χυμός κεράσι!

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved